Wijzig printertype

Canon PIXMA IP cartridges

Waarin blinkt de Canon Pixma IP uit?

De Canon Pixma IP is een printer met hoogwaardige kwaliteit waardoor hij zeer geschikt is voor het printen van foto’s. De gemiddelde Canon Pixma IP heeft een printsnelheid van 25 pagina’s per minuut. De printer maakt gebruik van 5 losse cartridges waardoor je alleen de cartridge hoeft te vervangen die leeg is. Hierdoor maak je zo efficiënt mogelijk gebruik van de inkt en heb je minder kosten. Een groot deel van de Canon Pixma IP printers is in staat om CD/DVD’s te bedrukken. Doordat de printers gebruik maken van 2 papierladen kun je gemakkelijk zowel fotopapier als normaal papier in de printer laden zonder dat je daarvoor de laden handmatig hoeft te verwisselen.

Handige functies van de Canon Pixma IP

Door gebruik te maken van PictBridge kun je eenvoudig rechtstreeks vanaf je digitale camera printen zonder gebruik te maken van een computer. Je kunt de printer verbinden met het Wi-Fi netwerk waardoor je geen kabel nodig hebt. De nieuwere Canon Pixma IP printers zijn geschikt voor Apple Airprint en de Canon PRINT-app. Met Apple AirPrint kun je simpel webpagina’s, foto’s en e-mails printen vanaf al je Apple-apparaten, zoals de Ipad, Ipod touch, Iphone en Macbook. Ben je niet in het bezit van een Apple-apparaat? Met de Canon Print-app kun je overal in huis printen vanaf je tablet, smartphone of laptop.

Waarin blinkt de Canon Pixma IP minder uit?

Een van de nadelen van de Canon Pixma IP printer is dat het inktverbruik best wel hoog ligt door de goede afdrukkwaliteit. Het opstarten van de printer duurt redelijk lang door het uitlijnproces, als de printer eenmaal op gang is loopt hij wel door. Een ander nadeel waar de Canon Pixma IP printers om bekend staan is dat ze nog wel aardig wat lawaai maken bij het opstarten en het afdrukken van documenten. Ben je op zoek naar een stille printer die snel opstart? Dan raden we je toch aan om ook wat andere printers te bekijken.

Cartridges die uitblinken, en dat voor een goede prijs

Wil je besparen op je printkosten, maar tegelijkertijd toch de afdrukkwaliteit behouden die je gewend bent? Door gebruik te maken van onze huismerk cartridges kun je voordelig printen. Onze huismerk cartridges hebben een XL-inhoud en bevatten in verhouding tot de originele cartridges meer inkt. Hierdoor kun je meer afdrukken maken en betaal je minder per afgedrukte pagina.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service