Wijzig printertype

Canon Pixma IP4700

Canon Pixma ip4700 cartridges

Goedkope Canon Pixma ip4700 cartridges zijn beschikbaar bij ons huismerk, we zorgen er daarmee voor dat u aanzienlijk op de kosten kunt besparen. Het is niet langer nodig om veel te betalen voor de inkt voor uw printer, in plaats daarvan kunt u de Canon Pixma ip4700 cartridges voor de zwarte inkt en de gekleurde inkt goedkoop aanschaffen. Het gaat om de PGI-520 inktpatronen voor zwart en de CLI-521 inktpatronen voor de gekleurde inkt. We zorgen er met de huismerk Canon Pixma ip4700 cartridges voor dat u een lagere prijs betaalt, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit van de afdrukken.

Goede huismerk inktpatronen

We richten ons met de goedkope Canon Pixma ip4700 inkt bewust op goede kwaliteit, zodat u daarmee wel de afdrukken kunt blijven maken die u gewend bent. Bovendien zit er in de huismerk Canon Pixma ip4700 cartridges minstens zoveel inkt als in de originele modellen, waardoor u er minstens zoveel afdrukken mee kunt maken. De huismerk Canon Pixma ip4700 cartridges vormen wat dat betreft een uitstekende keuze om op de kosten te besparen, al was het maar om ze omwille van de printkwaliteit een keer uit te proberen.

Online Canon Pixma ip4700 cartridges kopen

De Canon Pixma ip4700 patronen kunt u eenvoudig online kopen, bijvoorbeeld om zelf eens na te gaan hoe goed de kwaliteit van de inkt eigenlijk is. De kans is groot dat u het verschil op papier niet zal zien, waardoor het de moeite waard is om voortaan de huismerk Canon Pixma ip4700 cartridges te kopen. U kunt die online afrekenen en wij hebben die netjes voor u op voorraad liggen. Dat betekent dat u de huismerk Canon Pixma ip4700 cartridges vervolgens vlot in huis heeft, als extra setje achter de hand of om die direct in de printer te plaatsen.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service