Verzenden & Bezorging

Wil je weten hoe snel je jouw inkt in huis hebt of ben je gewoon nieuwsgierig naar de verzendkosten? Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over onze verzendtijden, kosten en zelfs de aangepaste levertijden rond de feestdagen. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd precies weet wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. Handig toch?

Let op:

  • Rond de feestdagen hebben wij altijd te maken met een andere dienstregeling van de bezorgdienst. Onderaan deze pagina vind je hierover meer info.

Voor 22:00 besteld, volgende werkdag in huis

Bij Alleeninkt.nl hebben we een team van toegewijde inpakkers die altijd in de weer zijn om ervoor te zorgen dat jouw bestelling snel de deur uit gaat. Ze zitten letterlijk geen moment stil! Heb je voor 22:00 uur besteld? Dan kun je erop rekenen dat jouw pakketje dezelfde werkdag nog op de post gaat. Zo heb jij je inkt in een flits in huis!

nl
Bezorgen in Nederland

Voor bestellingen naar Nederlandse adressen brengen wij €3,99 in rekening. Wanneer het orderbedrag hoger ligt dan €50,- versturen wij jouw bestelling gratis.

be
Bezorgen in België

Voor bestellingen naar Belgische adressen brengen wij €5,95 in rekening. Wanneer het orderbedrag hoger ligt dan €50,- versturen wij jouw bestelling gratis.


Hoe wordt jouw pakket verzonden?

Alleeninkt.nl werkt samen met verschillende pakketbezorgers. Wij verpakken onze producten zoveel mogelijk in brievenbusdozen, zodat je niet thuis hoeft te zijn als je pakket wordt afgeleverd. Wanneer het pakket te groot is voor de brievenbus ontvang je van ons een Track&Trace code via de mail.


Heeft jouw pakket vertraging?

Helaas komt het soms voor dat je pakket vertraging oploopt. Waar mensen werken worden fouten gemaakt zeggen wij altijd. In de meeste gevallen kunnen wij hier niets aan doen, maar we zullen ons altijd 110% inzetten om te kijken hoe we je bestelling alsnog zo snel mogelijk kunnen leveren.

Besteld op maandag
Bezorgd op dinsdag
Besteld op dinsdag
Bezorgd op woensdag
Besteld op woensdag
Bezorgd op donderdag
Besteld op donderdag
Bezorgd op vrijdag
Besteld op vrijdag
Bezorgd op zaterdag
Besteld op zaterdag
Bezorgd op dinsdag
Besteld op zondag
Bezorgd op dinsdag
jochem-mail

Aangepaste levertijden feestdagen 2024

Tijdens de feestdagen is het alle hens aan dek bij de bezorgdiensten. Door de drukte kan het zijn dat jouw pakketje er iets langer over doet dan je van ons gewend bent. Er gelden dan andere bezorgtijden- en dagen. Klik op onderstaande button om de aangepaste levertijden in te zien. Maak op de pagina van PostNL de keuze tussen pakketten in NL of van NL naar BE. Bedankt voor je begrip!

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service