Wijzig printertype

Canon Pixma IP1700

Canon Pixma ip1700 cartridge

Een Canon Pixma ip1700 cartridge van het merk zelf is relatief duur, we zorgen er met ons huismerk voor dat er een goedkoop alternatief beschikbaar is. We zorgen er met de huismerk Canon Pixma ip1700 cartridge voor dat u aanzienlijk op de kosten bespaart, terwijl u er gewoon op dezelfde manier mee kunt printen. De afmetingen van de cassette zijn precies hetzelfde en de inkt is van goede kwaliteit. De printer zal de huismerk Canon Pixma ip1700 cartridge zonder problemen herkennen, zodat u daar gebruik van kunt maken zoals u dat altijd doet.

Inkt in kleur en in zwart

Zit er in de printer nog een originele Canon Pixma ip1700 cartridge en wilt u die vervangen door een goedkoper exemplaar? Het gaat om de PG-40 patronen voor de zwarte inkt en de CL-41 patronen voor de kleureninkt. in de beide gevallen is er een goedkopere Canon Pixma ip1700 cartridge van ons huismerk beschikbaar, zodat u daar weinig kosten voor hoeft te maken. We zorgen er met de goedkope Canon Pixma ip1700 cartridges voor dat u voortaan voordelig kunt printen, zelfs wanneer u relatief veel gebruik wenst te maken van de printer.

Online Canon Pixma ip1700 cartridge kopen

De Canon Pixma ip1700 cartridge van uw voorkeur kunt u gewoon online kopen, zowel de modellen met de zwarte inkt als de modellen met de gekleurde inkt. We maken het u daarmee graag eenvoudig nieuwe inkt voor de printer te bestellen. De huismerk Canon Pixma ip1700 cartridge past er zonder problemen in en bevat minstens zoveel inkt als de originele modellen. Sterker nog, in de Canon Pixma ip1700 cartridge zit in een aantal gevallen zelfs meer inkt, zodat u daar meer afdrukken mee kunt maken. Bestelt u meteen online? Dan maken we de verzending zo snel mogelijk voor u in orde.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service