Wijzig printertype

Canon Pixma IP1000

Canon Pixma ip1000 cartridge

Op zoek naar een nieuwe Canon Pixma ip1000 cartridge en daarvoor gebruik maken van een goedkoop huismerk? We helpen u op die manier eenvoudig geld te besparen, het is niet langer nodig om de 100% originele en dure modellen te kopen. Een Canon Pixma ip1000 cartridge van ons huismerk is gelijk aan de originele modellen, het gaat om de BCI-24 patronen voor de zwarte inkt, net als de BCI-24 patronen voor de gekleurde inkt. We zorgen er daarmee voor dat een Canon Pixma ip1000 cartridge van ons huismerk zonder problemen in de printer past, zodat u daar meteen gebruik van kunt maken.

Goedkope huismerk inktpatronen

Uiteraard betaalt u voor een Canon Pixma ip1000 cartridge van ons huismerk een veel lagere prijs. We hoeven geen kosten terug te verdienen van zeer laag geprijsde printers, in plaats daarvan richten we ons puur op de kwalitatieve inkt in de cassettes die de printer daarvoor nodig heeft. Dat betekent in de praktijk dat een Canon Pixma ip1000 cartridge een stuk voordeliger is dan u gewend bent, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit. U kunt met een Canon Pixma ip1000 cartridge van ons huismerk minstens zoveel afdrukken maken, gewoon in de kwaliteit die u gewend bent.

Online Canon Pixma ip1000 cartridge kopen

Online een Canon Pixma ip1000 cartridge kopen, bijvoorbeeld om de zwarte inkt of de gekleurde inkt te vervangen? Zodra de printer aangeeft dat de Canon Pixma ip1000 cartridge op begint te raken is het verstandig om alvast een nieuwe te plaatsen. We zorgen direct voor de verzending vanuit onze eigen voorraad, zodat u die dan voldoende op tijd in huis heeft. We voorkomen daarmee dat u mis zal grijpen. Dankzij de lage prijzen van de Canon Pixma ip1000 cartridges kunt u heel voordelig printen, zelfs wanneer u een paar modellen achter de hand op voorraad zou houden.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service