Canon cartridges

Wil je goedkoop Canon cartridges bestellen? Wij kunnen je daar online uitstekend mee van dienst zijn, we leveren zowel de PG en PGI zwarte patronen als de CL en CLI gekleurde patronen. Je kunt optimaal gebruik maken van de Canon printer, dankzij de voordelige Canon cartridges die online te bestellen zijn.

Goedkoop printen met Canon cartridges

Dankzij de goedkope cartridges voor jouw Canon printer kun je de kosten per afdruk flink drukken, terwijl je tegelijkertijd kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit. De inkt is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld de Canon BJ, Canon BJC of Canon Fax. De Canon cartridges zijn daarnaast beschikbaar voor bijvoorbeeld de Canon I, de Canon Multipas en de Canon PIXMA IP. Uiteraard betaal je standaard een scherpe prijs voor de Canon cartridges, die we vervolgens binnen 24 uur bij je afleveren.

Goedkope Canon cartridges bestellen

Canon cartridges voor bijvoorbeeld je PIXMA IX, PIXMA MG, PIXMA Mini of PIXMA MP zijn van hoge kwaliteit, aansluitend bij de kwaliteit van de printer die je hebt staan. Werk je met een PIXMA MX, een PIXMA PRO, een PIXUS, Canon S of wellicht Canon Smartbase printer? Wij kunnen voordelig de Canon cartridges leveren, zodat je daar eenvoudig gebruik van kunt maken. Het is voldoende online aan te geven welk type cartridges van Canon je nodig hebt. Wij zorgen voor de levering op je adres, zodat je daar vlot gebruik van kunt maken. Uiteraard kun je online heel veilig de cartridges afrekenen, wij gaan daarna direct voor je aan de slag.

Black, Magenta, Cyan en Yellow cartridges

Je hebt online de keuze uit de verschillende bekende Canon cartridges, in het zwart en de verschillende kleuren. Het gaat om Black (BK), Magenta (M), Cyan (C) en Yellow (Y), de kleuren die je Canon printer gebruikt om alle afdrukken te kunnen maken. De verschillende Canon cartridges zijn online los verkrijgbaar, net als in combinatieverpakkingen. Je kunt dus ook een losse Canon cartridge bestellen. Maak je bovendien gebruik van de XL-inktpatronen voor je Canon printer? De Canon cartridges bevatten dan meer inkt, waardoor je hiermee meer afdrukken kunt maken en je een relatief lagere prijs per afdruk betaalt.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service