Betaalmogelijkheden


iDEAL

iDeal is de meest gebruikte betalingswijze. Wanneer je je gegevens hebt ingevuld word je doorverwezen naar de online omgeving van je eigen bank. De gegevens van je bestelling worden overgenomen vanuit onze website en na betaling kun je je bestelling afronden. iDeal betalingen zijn snel, veilig en vertrouwd.

Achteraf betalen – Billink (Alleen beschikbaar in Nederland)

Achteraf betalen vinden veel van onze klanten prettig. Billink is de partij die voor ons het proces van achteraf betalen uitvoert. Als je voor deze optie kiest, krijg je dus achteraf een factuur van Billink die je kunt voldoen nadat je de goederen hebt ontvangen. Billink is beschikbaar voor zowel particulier en zakelijke klanten.

Paypal

Paypal is wereldwijd een van de bekendste online betaalmogelijkheden. Wanneer je voor deze optie kiest, word je aan het einde van het bestelproces doorgestuurd naar PayPal. Je kunt inloggen met je gegevens en vervolgens je aankoop bevestigen.

Overschrijving (vooruitbetaling)

Liever zelf het factuurbedrag overschrijven per bank? Dat kan ook! Nadat je je bestelling hebt geplaatst, krijg je van ons een e-mail met de factuur. Wanneer je deze factuur hebt voldaan, versturen wij de goederen zo snel mogelijk. Nadeel van overschrijving is dat het over het algemeen wat langer duurt voordat de goederen verzonden kunnen worden.

Visa

Met Visa kun je eenvoudig en veilig betalen – bij aankopen in een winkel, op het internet, via de telefoon of de post. Wereldwijd en op elk uur van de dag is Visa de veilige en eenvoudige manier om te betalen zonder contant geld. Visa biedt verschillende betaalwijzen en kaarten die bij je persoonlijke gebruik passen.

Mastercard 

Online shoppen is makkelijk, snel en kan de hele dag door. Als je betaalt met een Mastercard is je aankoop in de meeste gevallen 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

American Express

Werldwijd creditcard betalingen

Bancontact (België)

Bancontact is een betaalmogelijkheid voor Belgische bankkaarten. Voor kaarthouders van deze Belgische kaarten is het een zeer handig en veilig online betaalmiddel. De betaling wordt afgewikkeld via de online betaalpagina van de bank. Alle aangesloten banken hanteren hiervoor zeer strenge veiligheidseisen.

Belfius (België)

Veilig online betalen voor klanten van de Belgische bank Belfius. Online shoppen was nog nooit zo eenvoudig, zeker als je de Belfius Mobile app gebruikt om te betalen. Je kiest of je betaalt met je bankkaart, Mastercard of Visa.

KBC (België)

Veilig betalen voor klanten van de Belgische banken KBC en CBC.

Bitcoin

Veilig en snel betalen met Bitcoin

Bankgegevens

Rabobank: 12.55.76.390
IBAN: NL41RABO0125576390
BIC: RABONL2U

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service