Wijzig printertype

Canon Pixma IP4950

Canon Pixma ip4950 cartridges

De Canon Pixma ip4950 cartridges van ons huismerk zijn goedkoper dan de originele exemplaren, waardoor het niet langer nodig is om daar veel kosten voor te maken. Het gaat om de PGI-525 en de CLI-526 modellen, respectievelijk voor de zwarte inkt en de inkt in kleur. Dankzij de afzonderlijke cartridges is het mogelijk alleen de lege Canon Pixma ip4950 cartridges te vervangen. Dit helpt op de kosten te besparen, iets waar we met de huismerk Canon Pixma ip4950 cartridges nog een flinke schep bovenop doen. Dit resulteert in veel lagere kosten voor het gebruik van de printer.

Inkt van ons huismerk

Met de huismerk Canon Pixma ip4950 cartridges kiest u voor onze eigen inkt, in plaats van de dure originele inkt van Canon. Het gaat om inkt van dezelfde hoge kwaliteit, in een cartridge die qua afmetingen en vormgeving gelijk is aan het originele model. Het grote verschil van de Canon Pixma ip4950 inkt van ons huismerk is echter dat we die een stuk voordeliger kunnen aanbieden. Wij zorgen er met de goedkope Canon Pixma ip4950 cartridges voor dat u op een voordelige manier kunt printen en het weer leuk wordt om gebruik te maken van de printer die u heeft staan.

Online Canon Pixma ip4950 cartridges kopen

Uiteraard kunt u de Canon Pixma ip4950 patronen van ons huismerk eenvoudig online kopen, we hebben die in voldoende mate op voorraad. Dat betekent onder andere dat we de bestelling meteen in orde kunnen maken, om de cartridges klaar te zetten voor de verzending. We zorgen ervoor dat u de huismerk Canon Pixma ip4950 cartridges vlot in huis heeft, om daar meteen mee te kunnen printen. We adviseren klanten bovendien om een extra setje Canon Pixma ip4950 cartridges te bestellen, zodat ze die de volgende keer meteen kunnen vervangen wanneer de printer aangeeft dat de inkt op raakt.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service