Printers

Indruk maken met je afdrukken?

Bij Alleeninkt.nl vind je gegarandeerd een mooie printer van goede kwaliteit, voor een extra scherpe prijs! Net als onze goedkope inktpatronen en cartridges is ons assortiment aan printers altijd superscherp geprijsd. Daarnaast profiteer je regelmatig van aantrekkelijke aanbiedingen! Zo vind je altijd een model dat bij jou past, inclusief een of meerdere sets met inkt of toner. Met onze aantrekkelijke combideals wordt het extra voordelig een printer te kopen! Of je nu thuis afdrukken gaat maken of een printer zoekt voor op de zaak. Want we zijn er ook voor kleine tot gemiddeld grote bedrijven, hoeveel afdrukken je ook wilt maken! Bekijk en vergelijk hier de printers die je kunt kopen en maak op je gemak een keuze.

All-in-one printer

Een all-in-one printer kopen en benieuwd naar de voordelen daarvan? Het is een printer met een reeks extra mogelijkheden. Je kunt er ook een fax mee versturen, een kopie mee maken en een document mee inscannen. De all-in-one printer is daarmee een meer uitgebreid alternatief voor het reguliere model. En het mooie is: ongeacht welke functionaliteiten je zoekt, bij Alleeninkt.nl profiteer je altijd van een scherpe aanbieding! Mooie deals om een printer te kopen, zodat je daar niet teveel voor betaalt. Zoals de modellen van Canon, met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Canon printer kopen

Een printer van Canon kopen? Dat doe je eenvoudig online. Wij zorgen ervoor dat je een model vindt dat bij jou past. We hebben altijd een ruime keuze uit een aantal verschillende soorten. Goed van kwaliteit, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Geschikt om in kleur en in zwart-wit mee te printen, uiteraard met behulp van de inkt en toner die je bij Alleeninkt.nl eenvoudig en voordelig online bestelt!

Profiteer van scherpe aanbiedingen

Bekijk de verschillende scherpe aanbiedingen voor zowel de printers als voor de inkt en toner. Zodat je niet alleen profiteert van een scherpe combideal, maar ook daarna je inkt altijd voordelig blijft bestellen dankzij onze aantrekkelijke aanbiedingen! Printen zoals je wenst, zonder dat je daar teveel voor hoeft te betalen.

Ben je op zoek naar een nieuwe printer en wil je een goedkope printer kopen die voldoet aan je specifieke behoeften? Of het nu gaat om thuisgebruik of voor op kantoor, er is een breed scala aan opties beschikbaar. In onderstaande tekst bespreken we de verschillende soorten printers en hun voordelen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Printers met losse cartridges

Een populaire optie zijn printers die gebruik maken van losse cartridges. Deze printers zijn vaak niet duur in aanschaf en bieden het voordeel dat elke kleur afzonderlijk vervangbaar is. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor mensen die regelmatig printen. Je hebt de flexibiliteit om alleen de cartridge te vervangen die leeg is, wat op de lange termijn kostenbesparend kan zijn.

Printers met hervulbare inktreservoirs

Overweeg je een printer zoals de Epson Ecotank of Canon G-serie? Deze printers zijn in eerste instantie wellicht duurder in aanschaf, maar ze zijn zeer kostenefficiënt wat betreft inktverbruik. Deze modellen maken gebruik van grote, hervulbare inktreservoirs in plaats van traditionele cartridges, wat een aanzienlijke besparing op inktkosten betekent.

Printers met gecombineerde kleurencartridges

Een andere optie zijn printers met slechts twee cartridges, waarbij de kleuren zijn gecombineerd in één cartridge. Deze printers zijn vaak goedkoper in aanschaf, maar houd er rekening mee dat de cartridges zelf duurder kunnen zijn. Dit kan een goede keuze zijn voor gebruikers die minder frequent printen.

Printers met toners

Wanneer het aankomt op zakelijk printen, zijn de behoeften vaak anders dan bij persoonlijk gebruik. Bedrijven hebben doorgaans behoefte aan robuustere printers die grote volumes aankunnen en efficiënt zijn in gebruik. In veel gevallen zijn toner-gebaseerde printers, ofwel laserprinters, de ideale keuze voor zakelijk gebruik.

Toner printers, vaak gebruikt in zakelijke omgevingen, zijn bekend om hun snelheid, efficiëntie en hoge printcapaciteit. Ze zijn perfect voor het afdrukken van grote documenten en bieden afdrukken van hoge kwaliteit. Bovendien zijn de operationele kosten vaak lager bij grootschalig gebruik, omdat toners een hogere paginaopbrengst hebben vergeleken met traditionele inktcartridges.

Het kiezen van de juiste printer hangt sterk af van je persoonlijke of zakelijke printbehoeften. Overweeg zorgvuldig de initiële kosten versus de operationele kosten en de frequentie van gebruik. Met de juiste printer kun je op de lange termijn zowel tijd als geld besparen.

Installeren van je nieuwe printer

Heb je hulp nodig bij het installeren van je nieuwe printer? Bezoek deze link voor een stap-voor-stap handleiding en tips om je printer snel en gemakkelijk operationeel te krijgen.

Laden... Bezig met laden...

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service