Over Alleeninkt

over ons

Wie zijn wij?

Alleeninkt.nl is de webshop voor kwalitatief goede en betaalbare printerinkt, gerund door twee enthousiaste jonge ondernemers: Daniël Keute en Nick van Klinken. Wat ooit begon als een studentenbedrijf, is nu een volwassen webshop. Ons doel is nog steeds ongewijzigd: goede cartridges en toners leveren voor een eerlijke prijs.

Hoe het begon..

In 2013 ondervonden we dat het lastig was om betaalbare inktcartridges en toners te vinden bij een betrouwbaar ogende webshop. Daarom besloten we de handen ineen te slaan en zelf dit gat in de markt te vullen. Inkt bestellen moest weer een feestje worden!

Webshop

Onze eigen boontjes doppen, dat wilden we graag. We twijfelden dan ook geen moment en startten onze eigen onderneming. Om de kosten laag te houden, ontwikkelden we onze website zelf. Hoe we dat deden? Veel lezen, proberen, vallen en opstaan. Zo ontstond onze eigen webshop. Kortom: niet proat’n, maar gewoon doen! Dat was ons motto en dat is nog altijd de drijvende kracht achter Alleeninkt.nl.

Kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit voor de beste prijs. Dat kunnen wij bieden door met ons huismerk de kwaliteit van de bekende merken te evenaren. Zo laten wij onze klanten tot wel 80 procent besparen op inktcartridges en toners. Dankzij jaren innovatie is er geen zichtbaar kwaliteitsverschil. Bovendien volgen we de ontwikkelingen op de voet, om te zorgen dat we bijna elk type printer kunnen voorzien van inkt.

Service

Mocht je toch problemen ondervinden met de producten van Alleeninkt.nl, dan vinden we altijd een passende oplossing. Ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug! Want tevreden klanten, daar houden we van.

Laden... Bezig met laden...

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service