Papier

Voordelig papier bestellen? Een pak van je hart!

Papier bestellen om naar hartenlust te printen of te kopiëren? Bij Alleeninkt.nl vind je de papiersoort die bij je past! Op zoek naar een kwalitatief goede papiersoort voor een lage prijs? Of juist een exclusieve soort met een afwijkend gewicht of een bijzondere kleur? In ons ruime assortiment vind je altijd wat je zoekt! Van verschillende reguliere soorten om voordelig kopieën en afdrukken te maken, tot speciaal fotopapier of bijzondere varianten papier. 80 gram, 160 gram tot zelfs 220 gram per m2, de keuze is aan jou! De beste kwaliteit in elke soort, voordelig geprijsd en eenvoudig online te bestellen.

Goedkoop papier

Specifiek op zoek naar een goedkope papiersoort, zodat je daar zo min mogelijk kosten voor hoeft te maken? Slimme keus! Zo kun je immers eenvoudig besparen op de kosten van printen of kopiëren. Ons goedkope papier heeft een gewicht van 80 gram per m2 en is bijvoorbeeld beschikbaar in een doos van 2.500 vellen. Daar kun je dus voorlopig even mee vooruit, zonder dat het in de papieren loopt! Profiteer van onze lage prijzen en betaal niet meer een paar tientjes. Op die manier helpen we je goedkoop te bestellen en hou jij je printer gevuld. Of dat nu een laserprinter of een inkjetprinter is, want dat maakt in dit geval niet uit.

Speciaal papier kopen: gekleurd papier en extra zware soorten

Papier kopen en daarvoor op zoek naar een handig overzicht van alle soorten en varianten? Wij zetten ze voor je op een rij! Naast het goedkope materiaal kun je bijvoorbeeld ook extra dikke varianten kopen. De meest gangbare gewichten zijn 160 gram of 220 gram per m2, maar er zijn ook andere gewichten beschikbaar. In ons complete overzicht kun je op je gemak online een keuze maken.

Fotopapier

En wil je fotopapier kopen? Ook dan ben je bij Alleeninkt.nl aan het juiste online adres. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze voordelige pakketten van 50 vellen. Daarmee kun je flink wat foto’s afdrukken, zeker als je meerdere foto’s bij elkaar op een vel van A4-formaat plaatst. Eén ding is zeker: bij Alleeninkt.nl kun je eenvoudig het papier kopen dat je nodig hebt!