Keurmerken

Online shoppen is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven, overal ontpoppen er webshops die een graantje willen meepikken in de online business. Het is niet altijd even makkelijk om te zien of een webshop zich aan de regels houdt. Vooral voor de oudere generatie is dit vaak een lastig knelpunt. Daarom is het fijn om te weten dat je bij Alleeninkt.nl zeker weet dat je shopt bij een betrouwbare webshop welke zorgt draagt voor jou als klant. Wij zijn dan ook trots dat we de volgende keurmerken mogen dragen!

De keurmerken van Alleeninkt
 

Alleeninkt | Trusted shops:
Wanneer je online shopt, heb je geen persoonlijk contact met verkopers en kun je producten niet aanraken of passen. Met het webshop-keurmerk van Trusted Shops kun je zonder zorgen bestellen, omdat in één oogopslag duidelijk is of een webshop betrouwbaar is en goede service biedt.

Alleeninkt | Webwinkelkeur:
Webwinkelkeur controleert of aangesloten webshops voldoen aan de wetgeving en belangrijke informatie op een duidelijk manier op hun webwinkel vermelden. Jij als klant beoordeelt deze webshops zodat Webwinkelkeur weet hoe deze in de praktijk presteren. Op deze manier worden webwinkels zowel door jou als door Webwinkelkeur beoordeeld.


Daarnaast vind je bij Alleeninkt de volgende milieulabels


GoGreen Klimaatneutraal bezorgen met DHL:
Alle CO2-uitstoot die wordt geproduceerd tijdens de transport van onze goederen wordt 100% gecompenseerd. Dit doet DHL door te investeren in duurzame partners, projecten en initiatieven. Daarnaast heeft DHL in 2020 samen met ‘Trees for All’ een heus DHL bedrijfsbos geplant met 7.000 bomen.


EU Ecolabel:
Het EU Ecolabel keurmerk maakt het gemakkelijk om een duurzamere keuze te maken. Je hoeft alleen maar op het logo met de bloem te letten. Alléén producten die voldoen aan de strenge eisen op het gebied van milieu én kwaliteit kunnen worden gecertificeerd.
 

FSC (Forest Stewardship Council): 
Bossen zijn misschien wel ons kostbaarste bezit. Zowel voor mensen als dieren die er direct of indirect afhankelijk van zijn. Bossen zijn een bron van biodiversiteit en onmisbaar voor een stabiel klimaat. Al bijna 30 jaar is het de missie van FSC om bossen te herstellen en te beschermen. Als FSC-bosbeheer plaatsvindt, waar ook ter wereld, is sprake van een gezond bos dat leeft. Dat maakt FSC-bosbeheer een belangrijk instrument tegen ontbossing Door te kiezen voor FSC-producten geef je de boseigenaar de middelen om het bos duurzaam te beheren. Dat betekent ook dat bos niet kan worden omgezet in gebieden voor palmolie-, soja- of veeteelt.

Laden... Bezig met laden...

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service