Wijzig printertype

Canon Pixma IP 3000

Canon Pixma ip3000 cartridges

De 100% originele Canon Pixma ip3000 cartridges vervangen door meer voordelige exemplaren? Het is een goed idee om daarvoor gebruik te maken van ons huismerk. We zorgen er daarmee voor dat u aanzienlijk op de kosten kunt besparen, zonder dat u daar aan de afdrukken iets van zal merken. De afdrukken met de Canon Pixma ip3000 cartridges zijn van dezelfde hoge kwaliteit die u gewend bent, al hoeft dat in het vervolg niet meer zoveel te kosten. De Canon Pixma ip3000 cartridges zijn goedkoop beschikbaar, omdat we de kosten goed in de gaten houden en u een scherpe prijs aanbieden.

Hoge kwaliteit afdrukken

De Canon Pixma ip3000 patronen zorgen voor afdrukken in hoge kwaliteit, gewoon zoals u dat gewend bent. Het gaat om de BCI-e3 patronen voor de zwarte inkt en de BCI-6 patronen voor de drie verschillende kleuren inkt. De Canon Pixma ip3000 cartridges zijn beschikbaar in cyaan, magenta en geel. Het zijn de drie kleuren die de printer nodig heeft om alle andere kleuren te kunnen mengen. Dankzij de lage prijzen en de hoge kwaliteit inkt in de huismerk Canon Pixma ip3000 cartridges kunt u daar op een voordelige wijze de afdrukken mee maken die u wenst.

Online Canon Pixma ip3000 cartridges kopen

Online een nieuwe set Canon Pixma ip3000 cartridges kopen of een van de kleuren cassettes vervangen? U kunt zelf aangeven welke inktcartridges u nodig heeft, uiteraard hebben we de huismerk Canon Pixma ip3000 cartridges gewoon voor u op voorraad. Dat betekent dat we daar direct voor u mee aan de slag kunnen, om de verzending naar uw adres in orde te maken. U heeft de huismerk Canon Pixma ip3000 cartridges ter vervanging van de originele modellen snel in huis, zodat u daarmee in het vervolg op een goedkope wijze de afdrukken kunt maken die u wenst.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service