Werken bij Alleeninkt

Alleeninkt.nl groeit hard en daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wij willen nog meer mensen goedkoper laten printen maar zonder jouw hulp kunnen wij dit nooit realiseren!

Wie zijn wij?

In een zwaar bevochten branche proberen wij ons te onderscheiden door op een frisse en vernieuwende manier onze klanten van cartridges en toners te voorzien. Printen is een saai onderwerp waar mensen zo min mogelijk aandacht aan willen besteden, wat wij ook snappen! Maar vaak komen er veel frustraties bij kijken. De inkt net weer op wanneer je dat belangrijke document moet printen of je printje komt er gestreept of met de verkeerde kleuren uit. Met een glimlach en een knipoog proberen wij dit weg te nemen en wij merken dat dit zeer wordt gewaardeerd! Neem gerust en kijkje op onze social media! @alleeninkt.nl
 

Open vacatures:
 

Alleeninkt-Vacature-Klantenservice24

Klantenservice medewerk(st)er

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan

Wat ga je doen?
Als onze klantenservice held(in) ben jij de rots in de branding voor onze klanten. Of ze nu bellen met een vraag over inktcartridges, een mailtje sturen over stofzuigerzakken, of hulp nodig hebben via WhatsApp of Facebook; jij staat klaar met een oplossing en een glimlach. Maar er is meer! Je bent ook onze meester(es) in het soepel verwerken van retouren. Geen pakketje komt terug zonder dat jij er iets van leert.

We geloven dat verbetering altijd mogelijk is. Daarom besteed je elke dag minimaal een half uur aan het werken aan onze klantenservice, in plaats van alleen voor. Dat betekent dat je meedenkt over hoe we processen kunnen stroomlijnen, de klanttevredenheid kunnen verhogen, en onze service naar een nog hoger niveau kunnen tillen.

Wat bieden we?
Bij ons vind je een werkplek waar je helemaal jezelf kunt zijn, omringd door een informele sfeer en collega's die snel vrienden worden. We geloven in flexibiliteit; daarom is er de optie om af en toe vanuit huis te werken, zodat je werk en privé in perfecte harmonie kunt houden. Als onderdeel van ons team draag je bij aan de groei van een ambitieus bedrijf dat zijn vleugels internationaal uitslaat. En omdat het niet altijd alleen om werk gaat, organiseren we regelmatig leuke uitjes. Om het allemaal nog beter te maken, zorgen we ervoor dat je elke dag na de pauze even de tijd krijgt om een frisse neus te halen en je hoofd te legen.

Wie ben jij?
Jouw aanwezigheid op de werkvloer begint bij minimaal 32 uur per week, waarin je jouw empathische en oplossingsgerichte aard ten volle benut. Je hebt het unieke vermogen om niet alleen te horen wat onze klanten zeggen, maar ook te begrijpen wat ze écht nodig hebben. Je werkt graag zelfstandig, maar verliest nooit uit het oog dat we samen sterker staan. En als kers op de taart: spreek je een beetje Frans? Fantastisch, dat zou ons enorm helpen met onze uitbreiding naar Franstalig België. Zo niet, dan is het jammer maar geen dealbreaker.

Kl(inkt) dit als muziek in de oren? Stuur je cv samen met een berichtje waarom jij onze nieuwe Klantenservice held(in) bent. We kunnen niet wachten om van je te horen!

Mailen naar: nick@alleeninkt.nl

Laden... Bezig met laden...

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service