Werken bij Alleeninkt

Alleeninkt.nl groeit hard en daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wij willen nog meer mensen goedkoper laten printen maar zonder jouw hulp kunnen wij dit nooit realiseren!

Wie zijn wij?

In een zwaar bevochten branche proberen wij ons te onderscheiden door op een frisse en vernieuwende manier onze klanten van cartridges en toners te voorzien. Printen is een saai onderwerp waar mensen zo min mogelijk aandacht aan willen besteden, wat wij ook snappen! Maar vaak komen er veel frustraties bij kijken. De inkt net weer op wanneer je dat belangrijke document moet printen of je printje komt er gestreept of met de verkeerde kleuren uit. Met een glimlach en een knipoog proberen wij dit weg te nemen en wij merken dat dit zeer wordt gewaardeerd! Neem gerust en kijkje op onze social media! @alleeninkt.nl
 

Open vacatures:
 

Helaas...

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures. Echter, we moedigen je graag aan om een open sollicitatie naar ons te sturen.

Bij Alleeninkt.nl zijn we altijd op zoek naar talentvolle en gepassioneerde individuen die ons team kunnen versterken. Door een open sollicitatie te sturen, geef je ons de mogelijkheid om jouw profiel te beoordelen en contact met je op te nemen zodra er zich in de toekomst vacatures voordoen die aansluiten bij jouw vaardigheden en ervaring.

Je kunt jouw open sollicitatie sturen naar info@alleeninkt.nl. We vragen je om je cv en een motivatiebrief toe te voegen waarin je vertelt waarom je graag bij ons zou willen werken en welke bijdrage je kunt leveren aan ons team.

Blijf op de hoogte van onze updates en nieuwsberichten via onze website en sociale media-kanalen om meer te weten te komen over onze organisatie en eventuele toekomstige kansen. Bedankt voor je interesse in Alleeninkt.nl, en we kijken uit naar het ontvangen van je open sollicitatie.

Laden... Bezig met laden...

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service