Wijzig printertype

Canon Pixma IP2200

Canon Pixma ip2200 cartridges

Nieuwe Canon Pixma ip2200 cartridges nodig en die goedkoop bestellen? We zorgen er met ons huismerk voor dat u eenvoudig op de kosten kunt besparen, zonder dat de kwaliteit van de afdrukken erop achteruit zal gaan. Sterker nog, u kunt met de Canon Pixma ip2200 cartridges van ons huismerk in hoge kwaliteit printen en daar minstens zoveel afdrukken mee maken. In sommige gevallen bevatten de Canon Pixma ip2200 cartridges van ons huismerk zelfs meer inkt, waardoor u daar meer prints mee kunt maken voor een lagere prijs.

Minstens zoveel afdrukken maken

De Canon Pixma ip2200 cartridges van ons huismerk bevatten minstens zoveel inkt als de originele patronen. Dat betekent dat u mogelijk dubbel kunt besparen met deze keuze voor ons huismerk. We zorgen er met de huismerk Canon Pixma ip2200 patronen voor dat u een lagere prijs betaalt. Indien u er vervolgens meer afdrukken mee kunt maken bent u op de lange termijn dubbel voordelig uit. Klanten die inmiddels gebruik maken van de huismerk Canon Pixma ip2200 cartridges geven aan niet meer terug te willen naar de 100% originele modellen.

Online Canon Pixma ip2200 cartridges kopen

Uiteraard kunt u de Canon Pixma ip2200 patronen gewoon online kopen. Het is voldoende om aan te geven welke modellen u wenst te ontvangen. Gaat het u om de PG-40 patronen voor de zwarte inkt of aan de andere kant wellicht om de CL-41 patronen voor gekleurde inkt? We kunnen de beide Canon Pixma ip2200 cartridges van ons huismerk leveren, waardoor u daarvoor standaard een lage prijs betaalt. We zorgen er daarmee voor dat u de kosten voor het gebruik van uw printer omlaag kunt brengen, zonder dat u daar deur voor uit hoeft. We hebben de Canon Pixma ip2200 cartridges netjes op voorraad, zodat we de verzending naar uw adres meteen in orde kunnen maken.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service