Printer installeren

Een printer installeren. De mannen hoor je al denken: "Makkie.. Gewoon de stekker er in en klaar.." Bij veel apparaten denken wij precies hetzelfde! Echter kom je er met een printer niet zo makkelijk van af. Wanneer je alleen de stekker in het stopcontact drukt, zal de printer wel aan gaan, maar hij zal zeker nog niet werken. De printer zal namelijk nog offline staan en je zal dan nog steeds niet kunnen printen. Om jou een handje te helpen hebben we per printer merk een stappenplan uitgewerkt. Een printer installeren was nog nooit zo makkelijk! Staat jouw printer offline? Zie hoe jij jouw printer moet installeren door hieronder het printer merk te kiezen en vervolgens het stappenplan te volgen. Easy!

Je printer installeren, kies jouw merk:

Is je printer offline?

Niets is vervelender dan wanneer je printer offline staat. Uiteraard kan je gewoon de printerkabel gebruiken om ook de printer offline te kunnen gebruiken. Echter heeft een printer veel meer functies als je deze met het wifi verbindt. Wanneer je de printer enkel met een kabel hebt aangesloten kan je namelijk niet vanaf je mobiel of laptop printen, omdat een offline printer niet in de lijst komt te staan. Uiteindelijk komen de documenten ook nog eens in die vervelende wachtrij terecht. We herkennen de frustraties! Er rest maar één optie om van die frustraties af te komen, namelijk: Je printer installeren!

Heb je de printer al eerder met het wifi verbonden, maar geeft de computer alsnog aan dat de printer offline staat? In een handige blog hebben we uitgelegd hoe je dit oplost! Lees de blog hier.

Problemen met installeren?

Kom je er niet uit met je printerinstallatie? Goed nieuws! Dankzij onze samenwerking met Fiksi.nl bieden we nu hulp aan huis én op afstand. De experts van Fiksi staan voor je klaar om je vakkundig te assisteren. Bekijk onze samenwerking en de voordelen via de button hieronder!

Geen inkt meer?

Is het gelukt om je printer te installeren, maar heb je geen inkt meer op voorraad? Geen zorgen! Gebruik onze handige keuzehulp op de homepage en vind in 3 stappen de inkt die jij nodig bent! En je krijgt het geleverd in een handige bewaardoos. Hiermee blijven de cartridges wel 2 jaar houdbaar!


Haal eruit wat erin zit!

Uit je cartridges.
Uit je toners.
En uit je printer!

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service