Alleeninkt.nl & Fiksi - Hulp aan huis

Heb je al gehoord van Alleeninkt.nl en Fiksi? Ja? Top! Nee? Ook goed, want we gaan je er alles over vertellen!

Alleeninkt.nl, dat zijn wij, de vrolijke bende die jou voorziet van de beste printerinkt en kantoorartikelen. En Fiksi, dat zijn die technische wizards die je uit de nood helpen als je elektronica een eigen willetje krijgt. En hier komt het leuke deel: door onze sprankelende samenwerking krijg je nu als klant bij beide bedrijven 10% korting! Ja, je hoort het goed, we bundelen onze krachten én geven jou de voordelen! Dus, wat gebeurt er als je ons samenbrengt? Magie, dat is wat er gebeurt!

Alleeninkt-FiksipaginaFoto4

Stel je voor: je printer besluit te staken middenin die belangrijke, laatste-minuut printopdracht voor je werk of studie. Stress? Niet nodig! Fiksi schiet te hulp en fixt het voor je. En als bedankje voor je vertrouwen, plakken ze (met jouw knikje van goedkeuring) een kekke sticker op je printer.


De sticker

Alleeninkt-Fiksi-sticker-foto

Die sticker, dat is je gouden ticket. Eerst en vooral, het geeft je levenslange korting bij ons, Alleeninkt.nl. Goedkoop printen voor altijd, wie wil dat nu niet? Ten tweede, Fiksi staat altijd voor je klaar met een helpende hand én een fijne korting als je printer (of andere apparatuur) weer eens kuren heeft.

Samen maken we jouw leven een tikkeltje makkelijker en een heel stuk leuker. We zijn er niet alleen om je technische problemen op te lossen, maar ook om je portemonnee een beetje te sparen! 

Dus, laten we samen proosten op een zorgeloze toekomst vol vlekkeloze printjes en blije elektronica!

Op zoek naar hulp aan huis?

Heb je problemen met je elektronica en kun je wel wat hulp gebruiken? Bezoek dan snel fiksi.nl! Als gewaardeerde klant van Alleeninkt.nl bieden we je een speciaal voordeel: je ontvangt maar liefst 10% korting op alle diensten van Fiksi. De experts van Fiksi staan bekend om hun uitstekende service en helpen je vakkundig en snel uit de brand, of het nu gaat om een weigerende printer of een laptop die niet meewerkt. Samen met Fiksi maken we jouw leven niet alleen makkelijker, maar ook voordeliger!

*De korting wordt automatisch toegepast na het kiezen van je dienst.

Laden... Bezig met laden...

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service