HP cartridges


Heb je een HP printer en ben je daarvoor op zoek naar goedkope HP cartridges? Je kunt online aangeven welk model je hebt staan. Maak je gebruik van een HP Business Inktjet, een HP DesignJet of een HP Deskjet? Aan de hand van het model kan je op zoek gaan naar de geschikte HP cartridges, die voordelig online besteld kunnen worden.

HP cartridges voor diverse printers

De HP cartridges van ons huismerk zijn beschikbaar voor de diverse printers. Maak je gebruik van een HP Digital Copier, een HP Inktjet model of een HP Envy printer? Je kunt bij ons terecht voor cartridges wanneer je een HP Officejet of een HP Photosmart printer hebt staan, net als wanneer je afdrukken maakt met een HP PSC. Vanuit de categorie voor het model kunt je een keuze maken uit de verschillende apparaten. Ben je benieuwd welke HP printer je hebt staan? Dit kun je op de printer terugvinden, of in de handleiding. Daarnaast kun je de HP cartridges natuurlijk bekijken om het typenummer over te nemen. Op die manier kun je eenvoudig dezelfde HP cartridges vinden.

Goedkope HP cartridges bestellen

Je kunt de HP cartridges heel voordelig online bestellen, wij houden de kosten scherp voor je in de gaten. Daarnaast kun je bij ons rekenen op huismerk inktpatronen, waarmee we ervoor zorgen dat je niet voor het merk ‘HP’ betaalt. In plaats daarvan kun je rekenen op goedkope HP cartridges met een relatief grote hoeveelheid inkt, zodat je daar een groot aantal afdrukken mee kunt maken. Uiteraard passen de huismerk HP cartridges uitstekend in de printer die je hebt staan.

Huismerk inktpatronen

De verschillende huismerk HP cartridges zijn een stuk voordeliger dan de originele exemplaren, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op een grotere hoeveelheid inkt in de patronen. Je kunt hier meer afdrukken mee maken, zonder dat de garantie op je printer verloren gaat. Blader door de verschillende cartridges, of ga specifiek op zoek naar het model waar je ook op dit moment gebruik van maakt. Je kunt setjes cartridges bestellen, maar als je op zoek bent naar een bepaald soort HP cartridge kun je deze ook los bestellen.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service