Toners

Printen met lasersnelheid!

Inkt nodig voor je laserprinter? Ook voor toners betaal je de laagste prijs op Alleeninkt.nl. Hierboven staan verschillende merken printers. Klik op het merk printer waarvan je een toner zoekt. Je ziet dan direct alle verschillende toners die bij deze printer horen. Weet je niet welk merk printer je hebt? Dit kun je vinden op je printer. Weten welke toner je nodig hebt? Het typenummer vind je op de toner in de printer. Of nog makkelijker: neem gewoon even contact met ons op!

Toners kopen op Alleeninkt.nl

Nergens anders vind je producten zo goedkoop als bij Alleeninkt.nl! Wij kunnen onze producten zo goedkoop leveren, omdat de toners van ons eigen huismerk zijn. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit van onze producten. Kwalitatief zijn onze toners namelijk net zo goed en soms zelf beter dan de prijzige toners van originele merken! Die laten we dus graag een tonertje lager zingen ;-)

Kun je de toner die je zoekt niet vinden?

Heb je het juiste printermerk geselecteerd, maar staat het product dat je zoekt er niet tussen? Neem dan even contact met ons op en dan kijken we of we het product dat je zoekt alsnog kunnen bestellen. Die service krijg je er van ons gratis bij. Ook daarom bestel je op Alleeninkt.nl!

Waarom zo’n groot prijsverschil tussen originele toners en die van Alleeninkt.nl?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, zijn de producten die wij leveren van ons eigen huismerk. Merken als HP, Brother, Canon en Samsung verkopen hun toners voor heel hoge prijzen om rendabel te blijven. Deze merken bieden hun printers tegenwoordig voor erg lage prijzen aan en baseren hun verdienmodel op de relatief hoge prijzen van hun toners. Wij van Alleeninkt.nl hoeven daar geen rekening mee te houden en kunnen onze producten dus goedkoop aan jou aanbieden. Bij ons weet je dus zeker dat je nooit teveel betaalt! Vind dus snel wat je zoekt in ons uitgebreide assortiment en profiteer van onze lage prijzen!

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service