Wijzig printertype

Canon Pixma IP8700

Canon PIXMA IP8700 patronen

Canon PIXMA IP8700 patronen nodig en benieuwd welk model in uw printer past? Het gaat om de Canon PGI 550 inktpatronen. Wij maken gebruik van huismerk cartridges, zodat u die voordelig online kunt bestellen. De kwaliteit van de huismerk Canon PIXMA IP8700 patronen is uitstekend, ze hebben dezelfde chip en worden daardoor zonder problemen door de printer herkend. Uiteraard kunt u online de verschillende losse Canon PIXMA IP8700 patronen bestellen, kunt u een XL patroon kopen of kunt u gebruik maken van de goedkope aanbiedingen die er beschikbaar zijn.

XL Canon PIXMA IP8700 patronen

Binnen de Canon PIXMA IP8700 patronen op zoek naar een inktcartridge met een extra grote capaciteit? Dan vormt een XL patroon de juiste keuze, u zorgt er daarmee voor dat u extra veel zwarte inkt tot uw beschikking heeft. Het gaat net als bij de andere Canon PIXMA IP8700 patronen om een exemplaar van ons huismerk, wat betekent dat u daar voor een lage prijs gebruik van kunt maken. Uiteraard werkt het XL patroon op dezelfde manier als de andere Canon PIXMA IP8700 patronen, u kunt deze simpelweg in de printer klikken om daar vervolgens afdrukken mee te maken.

Online Canon PIXMA IP8700 patronen kopen

Wilt u online gemakkelijk patronen kopen? U heeft de keuze uit de verschillende losse cartridges, net als uit een aantal aanbiedingen. Wilt u een complete set met Canon PIXMA IP8700 patronen bestellen, gebruik maken van een multipack of er met een set van 5 voor zorgen dat voorlopig voldoende inkt in huis heeft? Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, u kunt onze patronen eenvoudig online bestellen. U betaalt een scherpe prijs voor onze huismerk inktcartridges voor uw Canon printer, goed van kwaliteit en voorzien van een relatief grote hoeveelheid inkt. Bestel vandaag nog uw inktcartridges in onze webshop!

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service