Wijzig printertype

Canon Pixma IP1800

Canon Pixma ip1800 cartridge

Een nieuwe Canon Pixma ip1800 cartridge nodig en daar graag een lage prijs voor betalen? De goedkope Canon Pixma ip1800 cartridges van ons huismerk vormen dan een uitstekende keuze. Het gaat om de PG-40 inktpatronen voor zwarte inkt en de CL-41 patronen voor gekleurde inkt. We zorgen er met de huismerk inktpatronen voor dat u nog wel kunt rekenen op de inkt van hoge kwaliteit, zonder dat u daar nog langer een hoge prijs voor betaalt. Op die manier vormen de huismerk Canon Pixma ip1800 cartridges een uitstekende keuze, terwijl u daar tijdens het printen gelukkig niets van zal merken.

Zwarte en kleuren inkt

De Canon Pixma ip1800 cartridge is beschikbaar met zwarte inkt en met gekleurde inkt, afhankelijk van het model dat u nodig heeft. Dat betekent dat u er alle afdrukken mee kunt maken, gewoon op de manier zoals u dat gewend bent. De inktpatronen van ons huismerk werken precies zoals u dat gewend bent, want ook de printer zal ze zonder problemen accepteren. Dat geldt voor zowel de Canon Pixma ip1800 cartridge met gekleurde inkt als voor het model met zwarte inkt, de afmetingen van de cassette zijn precies hetzelfde.

Online Canon Pixma ip1800 cartridge kopen

De Canon Pixma ip1800 cartridge van uw voorkeur kunt u bovendien gewoon online bestellen, daar hoeft u de deur niet voor uit. We maken het u graag gemakkelijk om op de kosten te besparen, zodat u net als onze andere klanten goedkoper kunt printen. Met een Canon Pixma ip1800 cartridge van ons huismerk zet u daarvoor een uitstekende eerste stap. Direct een Canon Pixma ip1800 cartridge bestellen of een nieuwe set kopen? U kunt online uw bestelling plaatsen, wij zorgen ervoor dat we de verzending in orde maken en u die snel in huis heeft.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service