Wijzig printertype

Brother MFC cartridges

Waarom is de Brother MFC een goede keuze?

De printers uit de Brother MFC series zijn multifunctionele all-in-one printers zijn. Met deze printers is het dus mogelijk om naast het printen ook te kopiëren, scannen en faxen. De gemiddelde afdruksnelheid van een Brother MFC printer is zo’n 30 pagina’s per minuut, hierdoor hoef je nooit lang op je printje te wachten. Verder hebben de printers een automatische documentinvoer, het is dus mogelijk om een hele stapel papier in één keer te laten printen. De printers uit deze serie maken gebruik van 4 verschillende cartridges, door de afzonderlijke cartridges is het gemakkelijk om één enkele kleur te vervangen op het moment dat deze leeg is.

Draadloze verbinding

De Brother MFC printers kun je verbinden met het Wi-Fi netwerk thuis, op deze manier is het niet nodig om gebruik te maken van een internetkabel. Printen vanaf je smartphone, laptop, computer of tablet is dus geen enkel probleem. AirPrint, Iprint&Scan, Wi-Fi Direct, Android Print Service Plugin en Mopria Print Service maken het gemakkelijk om op afstand opdrachten te versturen naar je printer. Op deze manier hoef je dus nooit meer lang te wachten bij je printer

Wat zijn de minpunten van een Brother MFC printer?

Een nadeel van de Brother MFC printers is dat ze over het algemeen vrij groot zijn. Wij raden je dan ook aan om bij het kopen van de printer goed te kijken naar de eigenschappen van het apparaat. Sommige printers uit de Brother MFC serie lopen redelijk op in het gewicht door de grote omvang, natuurlijk worden er ook kleinere varianten aangeboden in deze reeks printers.

Huismerk cartridges voor een goedkope prijs

De productiekosten van onze huismerk cartridges liggen een stuk lager dan voor de originele cartridges, en dat terwijl de kwaliteit gelijk is. Door de lagere productiekosten kunnen we de scherpste prijs hanteren. Hierdoor kun je met dezelfde kwaliteit printen die je gewend bent, maar dan voor een betere prijs.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service