Wijzig printertype

Brother MFC 295CN

Brother MFC 295cn cartridge

De Brother MFC 295cn cartridge is beschikbaar in vier verschillende kleuren: zwart, cyaan, magenta en geel. Uiteraard kunt u de cartridges voor de Brother printer gewoon online bestellen. Dankzij ons huismerk kunt u met een Brother MFC 295cn cartridge eenvoudig besparen ten opzichte van de prijs van de 100% originele modellen. Het gaat om dezelfde LC-980 inktpatronen, beschikbaar in de diverse kleuren. Het grote verschil is dat we voor de huismerk Brother MFC 295cn cartridge een stuk lagere prijs kunnen rekenen, zodat u een stuk voordeliger kunt printen.

Cartridges in kleur en in zwart

De Brother MFC 295cn cartridges van ons huismerk zijn beschikbaar in zowel zwart als de verschillende bekende kleuren. Het gaat dan om cyaan, magenta en geel, waarmee de printer alle andere benodigde kleuren voor de afdrukken kan mengen. Wilt u een complete set met Brother MFC 295cn cartridges voor de printer bestellen of zoekt u naar een van de afzonderlijke modellen? We hebben de Brother MFC 295cn cartridges netjes voor u op voorraad, zodat u die eenvoudig online kunt bestellen en wij ervoor zorgen dat u die vervolgens vlot in huis heeft.

Online Brother MFC 295cn cartridge kopen

U kunt de Brother MFC 295cn cartridge van uw voorkeur eenvoudig online keuze, we gaan daar vanuit onze eigen voorraad meteen voor u mee aan de slag. Uiteraard kunt u de modellen veilig online afrekenen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van iDeal. Dat betekent dat u de Brother MFC 295cn cartridge af kunt rekenen vanuit de veilige online omgeving van uw eigen bank. Wilt u de complete set met Brother MFC 295cn cartridges bestellen of een enkele cassette kopen? We maken het u graag eenvoudig, zodat u de inkt die u nodig heeft snel tot uw beschikking heeft.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service