Wijzig printertype

Brother MFC J470DW

Brother MFC j470dw cartridges

Een set Brother MFC j470dw cartridges kopen? Indien u voor 17:00u bestelt kunnen we de verzending meteen in orde maken, zodat u de patronen morgen al in huis heeft. We hebben de Brother MFC j470dw patronen netjes voor u op voorraad, waardoor we de bestelling meteen in orde kunnen maken en u niet zonder de inkt komt te zitten. In plaats daarvan zorgen we er met de snelle bezorging van de Brother MFC j470dw cartridges voor dat u gewoon door kunt printen. Bestel de zwarte inkt of de gekleurde inkt, afhankelijk van de inkt die u nodig heeft omdat die bijna op begint te raken.

Brother MFC j470dw patronen in verschillende kleuren

Op zoek naar de specifieke Brother MFC j470dw patronen voor de verschillende kleuren? Het gaat dan om de LC-123 patronen, in M, C of Y voor Magenta, Cyaan en Geel. De BK-variant van de Brother MFC j470dw cartridges staat voor de zwarte inkt. Hier zit wat meer inhoud in, zodat u daar meer afdrukken mee kunt maken. U zorgt er op die manier voor dat de Brother MFC j470dw patronen geschikt zijn voor een groot aantal afdrukken. Benieuwd naar het aantal prints dat u met de Brother MFC j470dw cartridges kunt maken? Gemiddeld genomen gaat het om 800 pagina’s per cartridge.

Online inkt bestellen

De Brother MFC j470dw cartridges kunt u uiteraard gewoon online bestellen, daar hoeft u de deur niet voor uit. We maken het u met de onze inkt graag gemakkelijk. Bestel bij voorkeur vandaag nog voor 17:00u, zodat we de kans hebben om de bestelling meteen voor u in orde te maken. Het resultaat? We zorgen voor een vlotte verzending naar uw adres. U heeft de Brother MFC j470dw cartridges morgen al in huis, zodat u daar meteen de afdrukken mee kunt maken of u alvast een model achter de hand heeft.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service