Wijzig printertype

Brother MFC 290C

Brother MFC 290c cartridge

De Brother MFC 290c cartridge in zwart, cyaan, magenta en geel is voordelig online verkrijgbaar, mits u gebruik maakt van ons huismerk. We voorkomen daarmee dat u betaalt voor de verliezen die Brother maakt op de goedkope printers die er beschikbaar zijn. In plaats daarvan koopt u een huismerk Brother MFC 290c cartridge en betaalt u alleen voor de combinatie van de cassette en de inkt daarin. De Brother MFC 290c patronen vormen daarmee een voordelig alternatief voor de originele modellen waar u wellicht nog gebruik van maakt.

LC-980 inktpatronen voor Brother printers

Het gaat om de LC-980 inktpatronen voor in Brother printers, waardoor de huismerk Brother MFC 290c cartridges gelijk zijn aan de originele modellen. Ze zijn beschikbaar in zwart en in de verschillende kleuren, zodat u desgewenst een complete set kunt vervangen. Heeft u bepaalde Brother MFC 290c patronen nodig of wilt u alle kleuren achter de hand houden? We maken het u online graag gemakkelijk. We zorgen er met de verschillende Brother MFC 290c cartridges voor dat u altijd een model kunt vervangen, gewoon op het moment dat de printer aangeeft dat de inkt van het huidige model bijna op is.

Online Brother MFC 290c cartridges kopen

De huismerk Brother MFC 290c cartridges zijn een stuk voordeliger dan de originele exemplaren. Ze bevatten echter net zoveel inkt als die cartridges. Sterker nog, in sommige gevallen zit er meer inkt in een Brother MFC 290c cartridge en kunt u daar dus juist meer afdrukken mee maken voor een lagere prijs. Bestelt u de Brother MFC 290c patronen voor de printer die u heeft staan direct online? Wij gaan er mee aan de slag en maken de verzending in orde. Dat betekent dat u de inkt snel in huis heeft om daar direct gebruik van te kunnen maken.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service