Wijzig printertype

Brother MFC 260C

Brother MFC 260c cartridges

Een set Brother MFC 260c patronen kopen of op zoek naar de afzonderlijke cartridges? We zorgen er met de huismerk modellen voor dat u aanzienlijk kunt besparen ten opzichte van de 100% originele modellen. Het gaat om dezelfde robuuste cassette met exact dezelfde afmetingen. In de huismerk Brother MFC 260c cartridges zit minstens zoveel inkt (soms zelfs meer) en de kwaliteit daarvan is gelijk. Het belangrijkste verschil? De Brother MFC 260c cartridges van ons huismerk zijn een stuk goedkoper beschikbaar, waardoor u voortaan heel voordelig kunt printen.

LC-970 cartridges in zwart en kleur

Het gaat om de LC-970 cartridges, zoals u daar bij Brother zelf ook gebruik van zou maken. De afmetingen van de goedkope Brother MFC 260c cartridges van ons huismerk zijn exact hetzelfde, waardoor de printer ze zonder problemen zal herkennen en u daar meteen gebruik van kunt maken. Dat bekent dat u er eenvoudig voor kunt zorgen dat printen niet langer veel hoeft te kosten. De goedkope Brother MFC 260c patronen vormen een uitstekend alternatief voor de originele exemplaren. Zijn de huidige Brother MFC 260c cartridges bijna op? Door nu alvast nieuwe te bestellen heeft u die ruim op tijd in huis.

Online Brother MFC 260c cartridges kopen

U kunt de Brother MFC 260c cartridges eenvoudig online kopen, we maken het u graag gemakkelijk. Het is voldoende om online aan te geven hoeveel van de cassettes u wenst en of het gaat om de inkt in zwart of wellicht de modellen in kleur. Zoekt u naar cyaan, magenta of geel? We hebben de verschillende Brother MFC 260c patronen uiteraard netjes voor u op voorraad. Bekijk de verschillende modellen om online eenvoudig de huismerk Brother MFC 260c cartridges te kopen. We maken de verzending meteen in orde, zodat u de nieuwe cassettes vlot van ons ontvangt om die meteen in de printer te plaatsen.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service