Wijzig printertype

Brother MFC 240C

Brother MFC 240c cartridge

De Brother MFC 240c cartridge is beschikbaar in een paar verschillende uitvoeringen. Het gaat om de BK-variant voor zwarte inkt, naast de varianten C, M en Y voor de kleuren cyaan, magenta en geel. Het zijn de kleuren die de printer nodig heeft om met de Brother MFC 240c cartridge iedere kleur op papier te kunnen printen. Dankzij onze huismerk patronen betaalt u daarvoor bij ons de laagst mogelijke prijs, terwijl u kunt rekenen op dezelfde kwaliteit als de 100% originele modellen. Bovendien kunt u de cartridges voor uw Brother printer veilig online afrekenen.

Brother MFC 240c patronen zowel als set als los patroon verkrijgbaar

Een complete set Brother MFC 240c patronen bestellen of op zoek naar een specifieke cartridge? De verschillende kleuren zijn net als de zwarte inkt afzonderlijk verkrijgbaar, zodat u eenvoudig kunt aangeven waar u naar op zoek bent. Bekijk daarnaast de complete set met Brother MFC 240c cartridges, waarmee we er graag voor zorgen dat u van ieder model een exemplaar achter de hand heeft. Op die manier voorkomt u dat u nog een keer mis zal grijpen, in plaats daarvan is er altijd een Brother MFC 240c cartridge beschikbaar om die direct te vervangen. Uiteraard is het op dat moment verstandig om bovendien een nieuwe set te bestellen.

Uw Brother MFC 240c cartridges online bestellen

De inkt voor uw printer kunt u gewoon online kopen, dankzij ons veilige bestelsysteem. U kunt uw cartridges afrekenen door middel van Paypal of iDeal, gewoon vanuit de online omgeving van uw eigen bank. Op die manier hoeft u de deur niet meer uit en wij zorgen voor een vlotte verzending naar uw adres. Bestelt u een Brother MFC 240c cartridge of een complete set en heft u deze nodig voor 17:00 uur? Dan maken we de verzending meteen in orde, zodat u die morgen al in huis heeft om er meteen mee te kunnen printen.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service