Wijzig printertype

Brother MFC J220

Brother MFC j220 cartridge

De 100% originele Brother MFC j220 cartridges vervangen door goedkopere exemplaren, waarmee u toch in hoge kwaliteit kunt blijven afdrukken? We maken het u graag gemakkelijk met het assortiment uit ons huismerk. De huismerk Brother MFC j220 cartridges zijn goed van kwaliteit, passen zonder problemen in de printer en zorgen er toch voor dat u aanzienlijk op de kosten kunt besparen. U kunt de Brother MFC j220 patronen uiteraard gewoon online bestellen, we gaan er meteen voor u mee aan de slag om de verzending naar uw adres in orde te maken.

Inkt in kleur en in zwart

Het gaat om de LC-985 inktpatronen voor Brother printers. De huismerk Brother MFC j220 cartridges zijn beschikbaar in zowel zwart als de drie bekende kleuren. Het gaat om cyaan, magenta en geel. De printer heeft die kleuren nodig om ervoor te zorgen dat u iedere mogelijke afdruk kunt maken. Wilt u de verschillende Brother MFC j220 cartridges van ons huismerk samen bestellen of een enkel exemplaar vervangen? Zelfs wanneer u alle vier de Brother MFC j220 cartridges bestelt betaalt u bij ons een scherpe prijs, waardoor de kosten voor het gebruik van de printer flink omlaag kunnen.

Online Brother MFC j220 cartridge kopen

U kunt online de Brother MFC j220 cartridge van uw keuze kopen, we hebben die voor u op voorraad en gaan er meteen mee aan de slag. Op zoek naar de cartridge voor cyaan, magenta of wellicht voor geel. De zwarte inkt vervangen door een huismerk Brother MFC j220 cartridge? U kunt er honderden afdrukken mee maken, in sommige gevallen zelfs meer dan met de originele modellen van Brother. Het is de moeite waard om de Brother MFC j220 patronen in ieder geval een keer uitproberen. Onze klanten willen daarna niet meer terug, die maken voortaan gebruik van het goedkope alternatief van ons huismerk.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service