Wijzig printertype

Brother MFC J870DW

Brother MFC j870dw cartridge

De Brother MFC j870dw cartridge is beschikbaar in zwart en in de drie bekende kleuren, waarmee de printer het mogelijk maakt om in iedere gewenste kleur af te drukken. Binnen de Brother MFC j870dw patronen heeft u de keuze uit BK, C, M en Y. Dit staat voor zwart, cyaan, magenta en geel. Dit zijn de verschillende kleuren die de printer nodig heeft om alle mogelijke afdrukken te maken. Wilt u een losse Brother MFC j870dw cartridge bestellen of gebruik maken van de complete set? We maken het u online graag gemakkelijk en zorgen er met de huismerk modellen voor dat u altijd de laagste prijs betaalt.

Brother MFC j870dw patronen voor de laagste prijs

We bieden de laagste prijsgarantie op de Brother MFC j870dw cartridges, zodat u zeker weet dat u daarvoor niet teveel betaalt. In plaats daarvan houden we ook de andere aanbieders scherp in de gaten, om de prijzen van de Brother MFC j870dw patronen indien nodig meteen omlaag aan te passen. Het resultaat? U kunt onze inkt voor de laagste prijs online bestellen, zonder dat u daar de deur voor uit hoeft. Bovendien hebben we iedere Brother MFC j870dw cartridge netjes voor u op voorraad, waardoor we de verzending meteen in orde kunnen maken.

Setje kopen of een losse Brother MFC j870dw cartridge bestellen?

Dankzij de prijsgarantie voor de Brother MFC j870dw cartridges kunt u rekenen op de scherpste prijs voor online inkt, waarmee u de huidige modellen in de printer kunt vervangen. U kunt een stuk goedkoper printen, waardoor de kosten voor het gebruik van het model dat u heeft staan voortaan veel lager zullen uitvallen. Bekijk de verschillende Brother MFC j870dw patronen of bestel ze als complete set. Wij zorgen er met onze goedkope cartridges voor dat u nooit meer teveel hoeft te betalen voor de afdrukken die u met de printer wilt maken.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service