Wijzig printertype

Brother MFC J245

Brother MFC j245 patronen

De goedkope Brother MFC j245 patronen van ons huismerk zijn identiek aan de originele LC-123 inktpatronen. Dat betekent dat de afmetingen exact hetzelfde zijn en dat u kunt rekenen op dezelfde hoogwaardige inkt. Er zit minstens zoveel inkt in de cassettes en toch zijn de huismerk Brother MFC j245 patronen een stuk voordeliger verkrijgbaar. Hoe dat kan? We hoeven geen verliezen goed te maken op de verkoop van de goedkope Brother-printers. In plaats daarvan betaalt u met de huismerk Brother MFC j245 patronen uitsluitend voor de combinatie van de cassette en de inkt die erin zit.

Inkt in cyaan, magenta, geel en zwart

De Brother MFC j245 patronen zijn beschikbaar in zwart, cyaan, magenta en geel. Dat betekent dat u de verschillende kleuren afzonderlijk van elkaar kunt bestellen, het is niet nodig om een kleur die nog niet op is al te vervangen. Op die manier probeert Brother er met de Brother MFC j245 patronen voor te zorgen dat het gebruik van de printer voordeliger uitpakt. Wij gaan graag nog een stap verder. We zorgen er met de huismerk Brother MFC j245 patronen voor dat u ook voor de cassettes zelf een veel lagere prijs betaalt.

Online Brother MFC j245 patronen kopen

De Brother MFC j245 patronen voor uw printer zijn gewoon online verkrijgbaar. We zorgen er met de LC-123 patronen van ons huismerk voor dat u die voordelig aan kunt schaffen, om daar vervolgens onbezorgd mee te printen. De lage prijs voor de Brother MFC j245 patronen voorkomt dat u nog langer veel kosten dient te maken. Online een complete set Brother MFC j245 patronen kopen of gebruik maken van de afzonderlijke modellen? We gaan er meteen voor u mee aan de slag, zodat u de nieuwe inkt direct in de printer kunt plaatsen.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service