Wijzig printertype

Brother DCP cartridges

Waarom zou je kiezen voor de Brother DCP?

Het grote voordeel van een printer uit deze serie is dat de Brother DCP printers allemaal all-in-one printers zijn, je kunt er dus mee printen, scannen en kopiëren. De gemiddelde Brother DCP printer heeft een printsnelheid van 25 pagina’s per minuut. Doordat het mogelijk is om zowel bekabeld als draadloos te werken is het gebruik van printers uit deze serie zeer gemakkelijk. Daarnaast hebben de printers een vrij laag geluidsniveau, dit maakt het de ideale printer om te gebruiken in een drukke omgeving of op je bureau thuis.

De toekomst van printen

Printen op een Brother DCP printer kun je gemakkelijk doen zonder daadwerkelijk bij de printer te hoeven zijn. Door middel van Wi-Fi Direct, Iprint & Scan, Airprint, Mopria Print Service en Android Print Service kun je opdrachten naar de printer versturen op afstand. Printen vanaf je tablet, smartphone of laptop is dus geen probleem.

Waarom zou je niet kiezen voor de Brother DCP?

De Brother DCP printers zijn geschikt voor intensief gebruik waardoor ze goed passen op een groot kantoor. Zoek je een printer voor thuis en print je niet zo vaak? Dan kan het een goed alternatief zijn om even te kijken naar de Brother MFC printers, de meeste printers uit deze serie zijn ook all-in-one printers. Een ander punt om in overweging te nemen is dat de Brother DCP printers vrij zwaar zijn.

Waarom zijn de huismerk cartridges zo aantrekkelijk?

Als je op zoek bent naar kwalitatief goede cartridges met een aantrekkelijke prijs dan ben je bij Alleeninkt.nl aan het juiste adres. Met onze huismerk cartridges kun je afdrukken met de kwaliteit die je gewend bent, onze cartridges hebben namelijk dezelfde kwaliteit als de originelen. Door gebruik te maken van het huismerk bespaar je ook nog eens op de kosten, onze cartridges zijn namelijk tot wel 80% goedkoper.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service