Wijzig printertype

Brother DCP J4120DW

Brother dcp-j4120dw cartridges

De Brother dcp-j4120dw is een compacte A3 all-in-one kleureninktjetprinter. Dat betekent dat u gebruik maakt van cartridges, die u voordelig online kunt bestellen. Het is een netwerkprinter, geschikt voor zowel A3 als A4. U kunt er prachtige afdrukken mee maken, terwijl u de Brother dcp-j4120dw cartridges voor uw Brother dcp-j4120dw voordelig online kunt bestellen.

Compacte kleureninktjetprinter

De Brother dcp-j4120dw laat zich zonder problemen draadloos aansturen en zorgt ervoor dat u 20 pagina’s per minuut af kunt drukken. Bovendien kunt u automatisch dubbelzijdig op A4 printen. De printer beschikt over een handig groot LCD kleuren scherm, waarop het mogelijk is om aan te geven wat u af wilt drukken. Daarnaast kunt u op het scherm in de gaten houden of een van de Brother dcp-j4120dw cartridges leeg is of dat het verstandig is om alvast nieuwe exemplaren te bestellen.

Goedkope Brother dcp-j4120dw cartridges

Wilt u gebruik maken van goedkope Brother dcp-j4120dw cartridges, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat u zowel op A4 als A3 de afdrukken kunt maken die u wenst? U kunt deze eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat u deze snel in huis heeft. Vervolgens kunt u dankzij printen 3.0 op de Brother dcp-j4120dw op een heel intuïtieve wijze printen. Daarnaast kan het apparaat scannen en kopiëren, waardoor u er op verschillende manieren gebruik van kunt maken.

Brother dcp-j4120dw cartridges bestellen

U kunt de Brother dcp-j4120dw cartridges gewoon online bestellen, u hoeft daar de deur niet langer voor uit. Wij zorgen er met onze scherpe prijzen voor dat u een scherpe prijs per afdruk betaalt, onafhankelijk van of u die enkelzijdig of dubbelzijdig wilt maken. De printer zorgt voor 20 pagina’s per minuut in zwart-wit en 18 pagina’s per minuut in kleur. Wat dat betreft zit de Brother dcp-j4120dw zowel op een veelzijdige als een krachtige manier in elkaar, waarop onze goedkope cartridges de ideale aanvulling vormen. Uw Brother dcp-j4120dw cartridges besteld u daarom bij Alleeninkt.nl! Kijk snel hierboven welke Brother dcp-j4120dw cartridges of cartridge u nodig heeft

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service