Wijzig printertype

Brother DCP 135C

Brother DCP 135c cartridges

Besparen op de Brother DCP 135c cartridges die u op dit moment gebruikt? Dankzij ons huismerk betaalt u daarvoor voortaan een lage prijs, terwijl u wel gewoon in hoge kwaliteit kunt blijven afdrukken. We zorgen er met de huismerk Brother DCP 135c cartridges voor dat u een scherpe prijs betaalt voor de benodigde inkt, omdat u alleen de kosten voor de inkt hoeft te betalen. Met de Brother DCP 135c patronen van ons huismerk bespaart u eenvoudig ten opzichte van de kosten voor de dure 100% originele modellen. Aan de afdrukken merkt u het niet, die zijn nog gewoon van de hoge kwaliteit die u gewend bent.

Brother inkt van ons huismerk

De Brother DCP 135c cartridges van ons huismerk bevatten inkt van uitstekende kwaliteit, in een cassette die de printer zonder problemen zal herkennen. Het gaat net als bij de originele modellen om de LC-970 modellen, bijvoorbeeld in zwart en in cyaan. De andere twee kleuren zijn magenta en geel, die u net als bij de originele modellen gewoon los kunt bestellen. Op die manier vormen de Brother DCP 135c patronen een goed alternatief voor het dure origineel. Besparen op de kosten van de printer? Bestel dan voortaan onze huismerk Brother DCP 135c cartridges.

Online Brother DCP 135c cartridges kopen

Uiteraard hoeft u er de deur niet voor uit om de Brother DCP 135c inkt te kopen. In plaats daarvan maken we het u online graag gemakkelijk. Het is voldoende om aan te geven welke van de Brother DCP 135c cartridges u nodig heeft, zoals de zwarte of de gekleurde inkt. Wenst u een extra set achter de hand te houden? Wij zorgen ervoor dat u daar niet teveel kosten voor hoeft te maken. Uiteraard maken we de verzending van de Brother DCP 135c cartridges meteen in orde. We hebben die gewoon voor u op voorraad, waardoor we na uw bestelling meteen aan de slag kunnen.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service