Wijzig printertype

Brother DCP J552DW

Brother dcp-J552dw inkt

Op zoek naar Brother dcp-J552dw inkt? Deze veelzijdige draadloze kleurenprinter van Brother is geschikt voor A4-papier en vormt zowel zakelijke als particulier een goede keuze. Het gaat om een all-in-one model dat de cartridges gebruikt om te printen, terwijl u daarnaast de mogelijkheid heeft om bestanden te scannen of ergens een kopie van te maken. Onze Brother dcp-J552dw inkt is van uitstekende kwaliteit.

 

Scannen en afdrukken met de Brother dcp-J552dw

De Brother dcp-J552dw biedt u niet alleen de mogelijkheid om afdrukken te maken, u heeft daarnaast een scanner tot uw beschikking. Wat dat betreft heeft u de Brother dcp-J552dw inkt niet bij alle activiteiten nodig. U kunt tot 100 vellen papier in de printer kwijt en op het 6,8cm LCD scherm aangeven wat u wilt doen. De Brother dcp-J552dw inkt kunt u voordelig online bestellen, de printer biedt u vervolgens de mogelijkheid om 12 pagina’s per minuut in zwart-wit of 10 pagina’s per minuut in kleur te printen.

Enkelzijdig of dubbelzijdig printen

U kunt met de Brother dcp-J552dw zowel enkelzijdig als dubbelzijdig printen, afhankelijk van uw voorkeur. Uiteraard is onze goedkope Brother dcp-J552dw inkt daarvoor geschikt, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. We zorgen er met de voordelige printerinkt voor dat u voordelig gebruik kunt maken van de printer, die u bovendien draadloos kunt verbinden met de cloud of uw mobiele telefoon. Ook daarom besteld u uw Brother dcp-J552dw inkt bij Alleeninkt.nl!

Goedkope Brother dcp-J552dw inkt

Zoekt u naar inkt voor de Brother dcp-J552dw? U kunt gebruik maken van een Brother dcp-J552dw cartridge met kleureninkt of aan de andere kant de patronen voor zwart bestellen. We zorgen er met scherpe prijzen voor dat u hier op een voordelige manier gebruik van kunt maken. De Brother dcp-J552dw cartridges kunt u uiteraard ook als set bestellen, zodat u zowel de kleuren als de zwarte inkt tot uw beschikking heeft. U zorgt er daarmee voor dat u alle afdrukken kunt maken die u wenst.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service