Wijzig printertype

Brother DCP 150C

Brother DCP 150c cartridges

Onze goedkope huismerk Brother DCP 150c cartridges vormen een uitstekend alternatief voor de dure 100% originele modellen. Wel printen met hoge kwaliteit, maar daar liever niet teveel voor betalen? We combineren de goede kwaliteit van de inkt in de Brother DCP 150c cartridges met de lage prijzen die we berekenen voor uitsluitend de inkt. De cassettes met inkt worden zonder problemen door de printer herkend, waardoor u de Brother DCP 150c cartridges kunt gebruiken op de manier zoals u dat gewend bent.

Brother cartridges in kleur en in zwart

De Brother DCP 150c patronen zijn verkrijgbaar in zwart, cyaan, magenta en geel. Het gaat om de extensies BK, C, M en Y. Samen zorgen ze ervoor dat u alle Brother DCP 150c cartridges tot uw beschikking heeft om de verschillende prints te kunnen maken. Een enkel patroon is goed voor honderden afdrukken, zodat u daar langere tijd gebruik van kunt maken. Wilt u de Brother DCP 150c cartridges online bestellen? Maak een keuze uit de complete sets of de LC-970 modellen voor zwart, cyaan, magenta en geel: wij zorgen ervoor dat u die vervolgens vlot in huis heeft.

Online Brother DCP 150c cartridges kopen

Een complete set Brother DCP 150c cartridges kopen en daar liever niet teveel voor betalen? We maken het eenvoudig om online alle Brother DCP 150c patronen te kopen, zodat u die voordelig kunt gebruiken in de printer. Dat betekent dat u daar niet langer veel kosten voor hoeft te maken, terwijl u wel kunt blijven printen op de manier zoals u dat gewend bent. Met onze huismerk Brother DCP 150c cartridges berekenen we u alleen de kosten voor de inkt, zodat u daarmee goede kwaliteit afdrukken kunt maken. Probeer het zelf, zodat u zelf kunt ervaren hoe de afdrukkwaliteit gelijk is aan die van de 100% originele patronen die een stuk duurder zijn.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service