Wijzig printertype

Brother DCP 145C

Brother DCP 145c cartridges

De dure Brother DCP 145c inkt van Brother zelf vervangen door een goedkoop alternatief van ons huismerk? Het gaat om dezelfde cassettes op basis van LC-980, waardoor de printer er niets van zal merken. Bovendien gebruiken we voor de Brother DCP 145c cartridges hoge kwaliteit inkt, waardoor de afdrukken van de hoge kwaliteit zijn die u gewend bent. Het enige verschil met de 100% originele exemplaren van Brother? U betaalt voor de goedkope Brother DCP 145c cartridges van ons huismerk een veel lagere prijs dan u gewend bent.

In zwart en in kleur

De Brother DCP 145c cartridges zijn beschikbaar in zwart en in kleur, net als bij de originele modellen. Dit betekent dat u kunt rekenen op de modellen voor cyaan, magenta en geel. Dit zijn de drie kleuren die de printer gebruikt om met de Brother DCP 145c cartridges alle andere kleuren op het papier te kunnen mengen. Het is mogelijk de kleuren afzonderlijk te bestellen en verwisselen, waardoor dit past hoeft op het moment dat de kleur op is. Altijd een setje achter de hand houden? Dan is het verstandig om alvast nieuwe Brother DCP 145c cartridges te kopen op het moment dat de printer aangeeft dat de inkt bijna op is.

Snelle verzending van Brother DCP 145c cartridges

We hebben de huismerk Brother DCP 145c cartridges gewoon op voorraad, waardoor we de bestelling daarvan meteen voor u in orde kunnen maken. Vlot een set Brother DCP 145c patronen nodig of op zoek naar een van de modellen uit de verschillende varianten? Geen probleem, we gaan er meteen mee aan de slag en zorgen voor de verzending naar uw adres. Dit betekent dat u de Brother DCP 145c cartridges snel in huis heeft, zodat u daarmee de afdrukken kunt maken zoals u dat gewend bent. Maar dan voordeliger dan met de originele exemplaren.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service