Wijzig printertype

Brother DCP 165C

Brother DCP 165c cartridge

Een Brother DCP 165c cartridge kopen? De 100% originele modellen zijn behoorlijk aan de prijs, ons huismerk vormt een goedkoop alternatief. We zorgen er met de huismerk Brother DCP 165c cartridges voor dat u een lagere prijs betaalt, zonder dat dit de kwaliteit in de weg hoeft te zitten. Hoe dat kan? We verkopen alleen de huismerk Brother DCP 165c inkt, waardoor we geen verliezen op de zeer goedkope printers hoeven goed te maken. In plaats daarvan betaalt u bij ons alleen voor de inkt in de cassettes.

Zwart, cyaan, magenta en geel

Uiteraard kunt u binnen het assortiment aan Brother DCP 165c cartridges rekenen op zowel zwart als de verschillende kleuren. Het gaat om cyaan, magenta en geel: de kleuren die de printer gebruikt om alle prints te maken. Met de goedkope huismerk Brother DCP 165c patronen kunt u minstens zoveel afdrukken maken als met de originele modellen. Sterker nog, in veel van de gevallen kunt u er meer afrukken mee maken, omdat er meer inkt in zit. De goedkope Brother DCP 165c cartridges van ons huismerk helpen u op die manier dubbel te besparen, zowel met de prijs als met de langere levensduur waar u op kunt rekenen.

Online Brother DCP 165c cartridges kopen

De Brother DCP 165c cartridge van ons huismerk kunt u gewoon online kopen, we maken het u graag eenvoudig. Dankzij de goedkope Brother DCP 165c inkt is het geen probleem om af en toe een paar extra afdrukken te maken. Wilt u liever niet misgrijpen? Zorg er dan voor dat u een paar cassettes op voorraad heeft liggen, door weer nieuwe te bestellen op het moment dat de printer aangeeft dat ze bijna op zijn. We maken de verzending van de Brother DCP 165c cartridges meteen voor u in orde, zodat u die vervolgens weer vlot in huis heeft om ze te vervangen.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service