Wijzig printertype

Canon I cartridges

Wat zijn de belangrijkste punten van een Canon I printer?

Het grootste voordeel van de Canon I is dat de meeste printers uit deze serie all-in-one printers zijn. Hierdoor kun je niet alleen printen, maar ook scannen, faxen en kopiëren met hetzelfde apparaat. De afdruksnelheid van de Canon I printers is vrij hoog en ligt gemiddeld op ongeveer 25 pagina’s per minuut. De meeste printers uit deze serie kunnen dubbelzijdig printen waardoor je bespaart op de kosten van het papier. De verbruikskosten per pagina van de Canon I printers zijn dan ook erg laag.

Printen zonder bij de printer te zijn

De verbinding vanaf je apparaat naar de printer is draadloos, hierdoor hoef je niet aangesloten te zijn aan de Canon I printer op het moment dat je een opdracht wilt versturen. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld Google Cloud Print, Apple AirPrint of Mopria kun je eenvoudig documenten laten printen vanaf je tablet, smartphone of laptop terwijl je hier niet eens voor aanwezig hoeft te zijn in de kamer van de printer.

Waarom zou je toch voor een andere printer kiezen?

De voornaamste reden om toch voor een andere printer te kiezen in plaats van de Canon I is het formaat van de printer. De printers uit deze serie hebben namelijk een vrij grote omvang en worden om deze reden meestal op het kantoor gebruikt in plaats van thuis. Ben je toch op zoek naar een goede printer voor thuis? Dan raden we je aan om goed naar de specificaties van de printer te kijken en eventueel op zoek te gaan naar een printer met een kleiner formaat.

Het voordeel van huismerk cartridges voor je Canon I printer

Bij ons heb je de keuze om cartridges los of in een voordeelbundel te bestellen. Mocht je op zoek zijn naar een losse kleur dan is dat geen probleem. Heeft u alle cartridges nodig? Ook dit is geen probleem met onze cartridge sets, zo heb je in één keer alle cartridges en bespaar je ook nog eens op de totale kosten per cartridge. In onze huismerk cartridges zit meer inkt dan in de originele cartridges waardoor je relatief gezien goedkoper print.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service