Wijzig printertype

Canon I455

Canon i455 cartridge

De originele Canon i455 cartridge die u in de printer heeft zitten vervangen, bij voorkeur door een goedkoper exemplaar? We zorgen er met de lage prijzen voor de inktpatronen in zwart en in kleur voor dat het gebruik van de printer voortaan een stuk voordeliger zal zijn. U kunt online een nieuwe Canon i455 cartridge bestellen, zonder dat u daar de bekende hoge prijzen voor betaalt. Het gaat aan de andere kant gewoon om de BCI-24 Canon i455 cartridges voor zowel zwart als voor de drie afzonderlijke kleuren, zodat u daar gebruik van kunt maken zoals u dat gewend bent.

Inktpatronen voor kleur en zwart

De verschillende inktpatronen hebben zwarte inkt, cyaan, magenta of gele inkt in zich, afhankelijk van de cassette die u koopt. We zorgen er met de Canon i455 cartridge in de verschillende uitvoeringen voor dat u alleen de kleur die op is hoeft te vervangen. Dat komt het aantal prints dat u met de printer per cassette kunt maken sterk ten goede. Zoekt u naar een goedkope Canon i455 cartridge voor de verschillende kleuren? Wij zorgen er met ons huismerk voor dat u standaard een lage prijs betaalt. Dankzij een goedkope Canon i455 cartridge voor iedere kleur betaalt u voortaan een veel lagere prijs voor de afdrukken in zowel zwart-wit als in kleur.

Online Canon i455 cartridge kopen

Online een nieuwe Canon i455 cartridge kopen en daar zo snel mogelijk gebruik van maken? We hebben de Canon i455 cartridge van ons huismerk gewoon op voorraad, zowel voor de zwarte inkt als voor de verschillende kleuren inkt. Dat betekent dat we de verzending van de Canon i455 cartridge meteen in orde kunnen maken. U heeft die daarna snel in huis, om er meteen gebruik van te kunnen maken in de printer.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service