Wijzig printertype

Canon I550

Canon i550 cartridge

Een goedkope Canon i550 cartridge kopen ter vervanging van een origineel model van Canon? De kosten liggen een stuk lager, terwijl u er gewoon mee kunt printen zoals u dat gewend bent. Het gaat om de BCI-e3 en de BCi-6 patronen, voor de zwarte inkt en de gekleurde inkt. Dat betekent dat u een nieuw Canon i550 cartridge van ons huismerk kunt kopen, afhankelijk van welke inkt er op begint te raken. Dankzij de goedkope Canon i550 cartridges betaalt u voortaan een lagere prijs voor de afdrukken die u maakt, terwijl die nog altijd goed van kwaliteit zijn.

Huismerk inktpatronen

De Canon i550 patronen zijn afkomstig van ons huismerk, waardoor u daar een scherpe prijs voor betaalt. We maken het eenvoudig om er met de Canon i550 cartridge voor te zorgen dat u voortaan voordeliger kunt printen, zelfs wanneer u veel afdrukken maakt. De cassette is gelijk aan die van de originele modellen, waardoor de printer die zonder problemen zal accepteren. Dat betekent dat u met de huismerk Canon i550 cartridges kunt printen zoals u dat gewend bent, al zorgen ze ervoor dat u aanzienlijk op de kosten kunt besparen.

Online Canon i550 cartridge kopen

We maken het u graag eenvoudig om de Canon i550 patronen te kopen. Het is voldoende om online aan te geven welke Canon i550 cartridge u nodig heeft, bijvoorbeeld het model voor de gekleurde inkt of voor de zwarte inkt. We hebben de verschillende modellen uiteraard op voorraad, waardoor we de bestelling meteen klaar kunnen maken voor de verzending. Dankzij de snelle verzending van uw bestelling heeft u de Canon i550 cartridge daarna snel in huis, zodat u er meteen gebruik van kunt maken. We adviseren onze klanten tevens een setje met de huismerk inktpatronen achter de hand te houden, zodat ze de volgende keer niet misgrijpen. Dankzij de lage kosten hiervoor vormt dat slechts een beperkte investering.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service