Wijzig printertype

Canon I 560

Canon i560 cartridges

Nieuwe Canon i560 cartridges nodig en daarvoor op zoek naar de geschikte modellen? Het gaat om de BCI-e3 inktpatronen voor de zwarte inkt en de BCI-6 patronen in cyaan, magenta en geel voor de afdrukken in kleur. Deze benodigde Canon i560 cartridges zijn beschikbaar van ons huismerk, waardoor het ook zonder specifieke aanbiedingen mogelijk is om de Canon i560 inkt goedkoop op de kop te tikken. We zorgen er daarmee voor dat u niet teveel kosten hoeft te maken, terwijl u er toch mee kunt printen zoals u dat gewend bent.

Inkt in kleur en in zwart

De goedkope Canon i560 patronen van ons huismerk zijn verkrijgbaar voor zowel de afdrukken in kleur als in zwart-wit. Op zoek naar de zwarte inkt en er daarmee voor zorgen dat u documenten kunt afdrukken? Nieuwe Canon i560 cartridges in cyaan, magenta en geel nodig? Het is verstandig om daarvan alvast een set achter de hand te hebben. Er zit net als bij de 100% originele modellen wat minder inkt in, waardoor u daar minder afdrukken mee kunt maken. Dankzij de goedkope Canon i560 cartridges hoeft u daar niet teveel voor te betalen, waardoor u heel voordelig een paar modellen achter de hand kunt houden.

Online Canon i560 cartridges kopen

Online nieuwe Canon i560 cartridges kopen en die vervolgens veilig afrekenen? We maken het u graag gemakkelijk, bijvoorbeeld met de betalingen via iDeal. U kunt dan gewoon gebruik maken van de veilige omgeving van uw eigen bank, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. U kunt zelf aangeven welke Canon i560 cartridges van ons huismerk u nodig heeft. We hebben de verschillende Canon i560 cartridges uiteraard gewoon op voorraad, waardoor we de verzending naar uw adres meteen in orde kunnen maken en u daar vervolgens snel de beschikking over heeft.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service