Wijzig printertype

Canon I6500

Canon i6500 cartridge

Een Canon i6500 cartridge van Canon zelf kan behoorlijk prijzig zijn. We zorgen met ons huismerk voor een goedkoop alternatief, terwijl u daar dezelfde afdrukken in hoge kwaliteit mee kunt maken. We zorgen er met de huismerk Canon i6500 cartridge in kleur en in zwart voor dat u daarmee kunt printen zoals u dat gewend bent. Voor de Canon i6500 cartridges kunt u gebruik maken van de BCI-e3 en de BCI-6 patronen, beschikbaar in zowel zwart als de verschillende kleuren. Dankzij de lage prijzen voor ons huismerk hoeft het gebruik van de printer voortaan niet veel meer te kosten.

Inkt in kleur en in zwart

De Canon i6500 cartridge is beschikbaar in kleur en in zwart, afhankelijk van het model dat u nodig heeft. We maken het onderscheid op dezelfde manier als bij de 100% originele inktpatronen, zodat u de verschillende cassettes voor cyaan, magenta en geel kunt kopen. U hoeft op die manier alleen de Canon i6500 cartridge te vervangen die leeg is, waarmee Canon u op de kosten helpt te besparen. Wij doen daar nog een schep bovenop door u tevens lage prijzen te berekenen voor iedere Canon i6500 cartridge van ons huismerk.

Online Canon i6500 cartridge kopen

Zowel de modellen met zwarte inkt als met de inkt in kleur kunt u eenvoudig online bestellen, we maken het u graag gemakkelijk om te besparen op de kosten van een Canon i6500 cartridge. Het betekent in de praktijk dat u goedkoop een Canon i6500 cartridge kunt kopen, zodat u daarmee de afdrukken kunt maken die u wenst. Plaatst u direct een bestelling voor de Canon i6500 cartridge die u nodig heeft? We gaan er mee aan de slag, we zorgen vanuit onze eigen voorraad voor een snelle verzending naar uw adres.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service