Wijzig printertype

Canon I 850

Canon i850 cartridge

Besparen op de Canon i850 cartridge, zonder dat u daarvoor minder afdrukken hoeft te gaan maken? Dat kan! Maak daarvoor gebruik van de Canon i850 cartridge van ons huismerk. Het gaat gewoon om de BCI-e3 patronen voor de zwarte inkt en de BCI-6 patronen voor de gekleurde inkt. Het grote verschil is echter dat we standaard een lage prijs berekenen voor de huismerk inktpatronen, waardoor u daar niet langer veel kosten voor hoeft te maken. Uiteraard kunt u online aangeven welke Canon i850 cartridges u nodig heeft, bijvoorbeeld wanneer nog niet alle cartridges met de verschillende kleuren leeg zijn.

Inktcartridges van ons huismerk

We zorgen er met de huismerk Canon i850 cartridge voor dat u een scherpe prijs betaalt, voor een product dat daarmee niet langer duurder is dan strikt noodzakelijk. De modellen van Canon zelf zijn een stuk duurder, waardoor u zowel voor de inkt als voor de merknaam betaalt. Wij zorgen er met de goedkope Canon i850 cartridge voor dat u in het vervolg alleen nog maar voor de combinatie van de cassette en de inkt betaalt. Op die manier zorgen we er met de goedkope Canon i850 patronen voor dat u aanzienlijk op de kosten voor het gebruik van uw printer kunt besparen.

Online Canon i850 cartridge kopen

Een complete set Canon i850 patronen kopen of op zoek naar de verschillende afzonderlijke modellen? We zorgen er met de verschillende aanbiedingen voor dat u standaard een lage prijs betaalt. Uiteraard kunt u rekenen op een Canon i850 cartridge van goede kwaliteit, die de printer dankzij precies dezelfde vorm zonder problemen zal accepteren. Dit betekent in de praktijk dat u er zonder problemen mee kunt printen, terwijl u daarvoor minder betaalt. Bestelt u meteen de Canon i850 cartridge die u nodig heeft? We maken de verzending in orde, zodat u de cartridge daarna vlot in huis heeft.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service