Wijzig printertype

Brother PIXMA MX cartridges

Is de Canon Pixma MX een multifunctionele printer?

De Canon Pixma MX is multifunctionele all-in-one printer met de mogelijkheid om te faxen. Naast het printen en faxen is het ook mogelijk om kopieën te maken en bestanden te scannen. De gemiddelde Canon Pixma MX printer beschikt over een automatische documentinvoer van zo’n 30 pagina’s per minuut. Je kunt dus eenvoudig en snel een stapel papier kopiëren en/of scannen zonder dat je elke pagina apart hoeft in te voeren. Let er wel op dat deze automatische documentinvoer kan verschillen tussen printertypes, de nieuwe printers uit deze serie hebben over het algemeen een snellere automatische documentinvoer dan de oudere versies. De Canon Pixma MX printers hebben een hoge printresolutie waardoor je altijd verzekerd bent van haarscherpe prints.

Wat kan de Canon Pixma MX nog meer?

De Canon Pixma MX beschikt over Wi-Fi connectiviteit waardoor je vanuit overal in het huis of kantoor kunt printen, faxen, kopiëren en scannen. De printers hebben ondersteuning voor Google Cloud Print, Canon Print-app, Apple AirPrint en PIXMA Cloud waardoor je altijd zeker weet dat er een geschikte mogelijkheid is voor jouw apparaat. De printers beschikken over de optie om randloos te printen, hierdoor wordt de hele pagina benut en hoef je nooit meer een witte rand om je pagina’s heen te hebben.

Dingen die de Canon Pixma MX minder goed kan

De printers uit de Canon Pixma MX serie hebben geen extern geheugenslot, het is dus niet mogelijk om bestanden te printen vanaf een SD-kaart. Het is goed om te weten dat niet elke printer uit deze serie beschikt over een internetaansluiting, sommige types kunnen alleen aangesloten worden door middel van een Wi-Fi-netwerk. De gemiddelde printsnelheid van de Canon Pixma MX printers ligt rond de 10 pagina’s per minuut. Heb je een printer nodig die in korte tijd een groot aantal afdrukken kan maken? Dan raden we je aan om nog even wat ander opties te overwegen.

Maximaal profiteren van de huismerk cartridges

We kunnen onze Canon Pixma MX cartridges aanbieden voor de voordeligste prijs. Doordat we gebruik maken van ons huismerk hoef je dus nooit meer teveel te betalen. Bij ons huismerk betaal je geen extra kosten voor het merk, maar print je toch met de kwaliteit die je gewend bent. Onze cartridges bevatten in verhouding tot de originele cartridges ook nog eens meer inkt waardoor je kunt besparen op je totale printkosten.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service