Wijzig printertype

Canon Pixma MX360

Canon Pixma MX360 cartridge

De inkt in uw printer vervangen of alvast een nieuwe Canon Pixma MX360 cartridge nu de printer aangeeft dat die bijna op is? Het gaat voor deze printer om de PG-512 modellen voor de zwarte inkt en de CL-513 inktpatronen voor gekleurde inkt. Wij zorgen er met de huismerk Canon Pixma MX360 cartridge voor dat de kosten per model een stuk lager liggen dan u gewend bent. Uiteraard kunt u daarmee wel gewoon blijven printen zoals u dat gewend bent, zowel in kleur als in zwart hebben de Canon Pixma MX360 cartridges dezelfde afmetingen en vormgeving als de originele exemplaren.

Zwarte en gekleurde inkt

U kunt de Canon Pixma MX360 cartridge voor de zwarte inkt of de gekleurde inkt eenvoudig online bestellen, net als een setje met de beide modellen. Er met de huismerk Canon Pixma MX360 cartridge voor zorgen dat u alvast een model achter de hand heeft of die zo snel mogelijk vervangen? We maken het u eenvoudig om de inktpatronen online te bestellen en daarmee aanzienlijk op de kosten te besparen. Het is daarom de moeite waard om de volgende Canon Pixma MX360 cartridge online te kopen en gebruik te maken van ons huismerk.

Online Canon Pixma MX360  cartridge kopen

Uiteraard kunt u de huismerk Canon Pixma MX360 cartridge van uw voorkeur eenvoudig en veilig online afrekenen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van iDeal. We zorgen er daarmee voor dat u de online omgeving van uw eigen bank kunt gebruiken, uiteraard uitstekend beveiligd. We maken de bestellen in orde en zorgen voor een snelle verzending van de Canon Pixma MX360 cartridge. Dat betekent dat u de Canon Pixma MX360 cartridge vervolgens vlot in huis heeft, om die desgewenst meteen in de printer te plaatsen om daarmee te kunnen printen.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service