Wijzig printertype

Canon Pixma MX700

Canon Pixma MX700 cartridges

Op zoek naar goedkope Canon Pixma MX700 cartridges en die het liefst online bestellen? We maken het u gemakkelijk, met ons huismerk. Het gaat om dezelfde PGI-5 patronen voor de zwarte inkt en de CLI-8 patronen voor gekleurde inkt, waardoor die gewoon hetzelfde zijn als wat u gewend bent. Het grote verschil? De prijs van de huismerk Canon Pixma MX700 cartridges ligt een stuk lager dan u gewend bent. Dat betekent dat u goedkope Canon Pixma MX700 cartridges kunt kopen, waarmee u de kosten voor het gebruik van de printer omlaag kunt brengen.

Kleureninkt en zwarte inkt

Uiteraard zijn er verschillende Canon Pixma MX700 cartridges beschikbaar, zowel voor de gekleurde inkt als de zwarte inkt. Voor de zwarte inkt zijn de PGI-5 patronen beschikbaar. Het gaat om de Canon Pixma MX700 cartridges met een relatief grote hoeveelheid inkt, zodat u daarmee honderden afdrukken kunt maken. Voor de kleurenprints heeft u de drie afzonderlijke cassettes nodig. Het grote voordeel daarvan is dat u ze afzonderlijk van elkaar kunt vervangen. Nieuwe Canon Pixma MX700 cartridges kopen? Kijk dan naar de modellen in cyaan, magenta en geel.

Online Canon Pixma MX700 cartridges kopen

Het is heel eenvoudig om de verschillende Canon Pixma MX700 cartridges te kopen, daar hoeft u de deur niet voor uit. Wij zorgen ervoor dat u de modellen als goedkope set kunt kopen of dat u ze afzonderlijk van elkaar kunt bestellen. Uiteraard hebben we de verschillende Canon Pixma MX700 cartridges van ons huismerk gewoon voor u op voorraad. Dat betekent dat we de bestelling meteen klaar maken voor verzending, zodat u de goedkope Canon Pixma MX700 cartridges van ons huismerk daarna snel in huis heeft om er meteen gebruik van te kunnen maken.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service