Wijzig printertype

Canon Pixma MX925

Canon PIXMA MX925 cartridges

Canon PIXMA MX925 cartridges nodig? U zoekt naar de Canon PGI 550 inktpatronen met zwarte inkt of de CLI 551 inktpatronen met gekleurde inkt. Dat zijn de codes die Canon daar zelf voor gebruikt, wij zorgen er met de huismerk Canon PIXMA MX925 cartridges voor dat u eenvoudig op de kosten kunt besparen. De inktpatronen zijn een stuk voordeliger dan de originele exemplaren. Aan de andere kant kunt u met Canon PIXMA MX925 cartridges rekenen op goede kwaliteit inkt, voldoende volume voor een groot aantal afdrukken en een chip die de printer meteen zal herkennen.

Huismerk Canon PIXMA MX925 cartridges

We maken bewust gebruik van huismerk Canon PIXMA MX925 cartridges, omdat u er daarmee eenvoudig voor kunt zorgen dat u heel goedkoop kunt printen. U kunt met het reguliere zwarte patroon zo’n 375 pagina’s afdrukken, met het XL patroon in het zwart zijn dat er zelfs 620. In de huismerk Canon PIXMA MX925 cartridges zit in sommige gevallen zelfs wat meer inkt, zodat u daarmee meer afdrukken kunt maken. Aan de andere kant betaalt u voor de Canon PIXMA MX925 cartridges een lagere prijs, zodat het mes aan twee kanten snijdt.

Goedkope sets met Canon PIXMA MX925 cartridges

Benieuwd naar de aanbiedingen voor de patronen van dit specifieke merk? U kunt daarvoor gebruik maken van de sets die er beschikbaar zijn. Heeft u zowel de zwarte als de gekleurde inkt voor uw Canon printer nodig? U kunt tevens gebruik maken van een multipack met 2 sets of een megapack met 5 sets. Afhankelijk van uw voorkeur heeft u de mogelijkheid om de Canon PIXMA MX925 cartridges zeer voordelig aan te schaffen. Wij gaan er uiteraard meteen voor u mee aan de slag, zodat u zo vlot mogelijk de beschikking heeft over uw patronen en u die in de printer kunt plaatsen. Bestel vandaag nog!

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service