Wijzig printertype

Canon Pixma MX860

Canon Pixma mx860 cartridges

Een set goede Canon Pixma mx860 cartridges hoeft niet veel te kosten. Tenminste, als u daarvoor gebruik maakt van ons huismerk. We zorgen er met de goedkope Canon Pixma mx860 cartridges voor dat u de kosten aanzienlijk omlaag kunt brengen, terwijl u gewoon gebruik kunt blijven maken van de PGI-520 en CLI-521 inktpatronen. Ze hebben dezelfde vormgeving en dezelfde afmetingen. Bovendien bevatten de huismerk Canon Pixma mx860 cartridges dezelfde hoge kwaliteit inkt, zodat u daar gewoon mee kunt printen zoals u dat met de 100% originele inktpatronen gewend bent.

Huismerk inktpatronen

Het grote verschil is dat we de goedkope Canon Pixma mx860 cartridges inkopen bij ons huismerk, waardoor er in de prijs geen verborgen kosten voor de goedkope printers zitten. In plaats daarvan betaalt u een eerlijke prijs voor de Canon Pixma mx860 cartridges in kleur en in zwart, afhankelijk van de modellen die u nodig heeft. We printen ook zelf met cartridges van ons huismerk, zodat we de kwaliteit van de inkt goed in de gaten kunnen houden. We kunnen u garanderen dat u het aan de afdrukken met de huismerk Canon Pixma mx860 cartridges niet zal merken dat u daar de originele modellen niet meer voor gebruikt.

Online Canon Pixma mx860 cartridges kopen

We hebben een uitgebreide voorraad van de huismerk Canon Pixma mx860 cartridges, zodat u die eenvoudig online kunt bestellen en we de verzending naar uw adres meteen in orde kunnen maken. Het betekent in de praktijk dat u haast meteen verder kunt met printen, zodat de printer niet droog hoeft te komen te staan. De Canon Pixma mx860 cartridges meteen kunnen vervangen? We adviseren onze klanten dan om een extra setje te bestellen. Op die manier zijn er voortaan een aantal Canon Pixma mx860 cartridges op voorraad, zodat u die meteen kunt vervangen om daarna de nieuwe te bestellen.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service