Wijzig printertype

Brother PIXMA MG cartridges

Details over de Canon Pixma MG

De Canon Pixma MG is een all-in-one printer waarmee je naast het printen ook kunt kopiëren en scannen. De nieuwere modellen maken gebruik van 5 gescheiden cartridges. Het voordeel hiervan is dat je gemakkelijk een enkele kleur kunt vervangen op het moment dat deze leeg is. Hierdoor kun je efficiënter printen en bespaar je op je printkosten. De gemiddelde printsnelheid van de Canon Pixma MG printers ligt ongeveer rond de 10 pagina’s per minuut.

Welke voordelen heb ik met een Canon Pixma MG?

De Canon Pixma MG kan aangesloten worden op het Wi-Fi netwerk waardoor je de printer niet hoeft te verbinden met een internetkabel. Als je het prettiger vindt om de printer aan te sluiten met een internetkabel is dit ook geen probleem.Door gebruik te maken van de Canon PRINT-app, PIXMA cloud link, AirPrint of de SELPHY-app kun je eenvoudig opdrachten versturen naar je printer vanaf je laptop, tablet of smartphone. Kijk wel altijd goed naar de specificaties van de printer, niet elke Canon Pixma MG printer biedt ondersteuning voor de hiervoor genoemde apps.

Wat zijn de nadelen van een Canon Pixma MG?

Zoals eerder genoemd heeft de gemiddelde Canon Pixma MG een printsnelheid van 10 pagina’s per minuut. Wil je toch snel veel afdrukken maken? Dan raden we je aan om een printer met een hogere afdruksnelheid te kopen. Verder beschikken de oudere modellen van de Canon Pixma MG niet altijd over Wi-Fi of de mogelijkheid om te printen via een app. Let bij de aanschaf van je printer dus goed op en kies voor een wat nieuwere versie als je toch graag gebruik wilt maken van wat nieuwere technologische functies.

Huismerk cartridges voor een goede prijs

We zorgen ervoor dat je alle cartridges bij ons kunt bestellen tegen de meest voordelige prijs. Maak je gebruik van de XL-patronen? Dan bespaar je nog een extra op je printkosten, onze huismerk cartridges met de XL-inhoud bevatten namelijk meer inkt dan de originele cartridges. Zo breng je je printkosten omlaag terwijl je print met de kwaliteit die je gewend bent.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service