Wijzig printertype

Canon Pixma MG 3550

Canon Pixma mg3550 cartridges

Nieuwe Canon Pixma mg3550 cartridges kopen? Onze huismerk modellen zijn een stuk voordeliger dan de originele exemplaren. De Canon Pixma mg3550 cartridges passen prima in de printer, die ze zonder problemen zal accepteren. Het gaat om de PG-540 modellen voor de zwarte inkt en de CL-541 modellen voor de gekleurde inkt. Het is wat dat betreft een uitstekend idee om de originele Canon Pixma mg3550 cartridges in ieder geval een keer te vervangen door de modellen van ons huismerk. De kans is groot dat u daarna niet anders meer wilt, want onze klanten geven ons aan niet meer terug te willen wisselen.

Goedkoper dankzij ons huismerk

De huismerk inkt in de Canon Pixma mg3550 patronen is een stuk goedkoper dan de originele modellen. Hoe dat kan? We berekenen alleen de kosten voor de inkt en de cassettes, we berekenen geen kosten voor de goedkope printers die Canon zelf aanbiedt. Dat betekent dat u voortaan een eerlijke prijs betaalt voor de Canon Pixma mg3550 cartridges, waardoor u daar eenvoudig op kunt besparen. Vervolgens passen de Canon Pixma mg3550 cartridges zonder problemen in de printer die u heeft staan, waardoor u er aan het gebruik in ieder geval niets van zal merken.

Online Canon Pixma mg3550 cartridges kopen

U merkt het gebruik van de huismerk Canon Pixma mg3550 inkt alleen aan het feit dat u voortaan flink op de kosten kunt besparen. De kosten voor het gebruik van de printer vallen een stuk lager uit, terwijl u net zoveel afdrukken kunt maken. Sterker nog, in sommige gevallen zit er wat meer inkt in de huismerk Canon Pixma mg3550 cartridges dan in de originele modellen. Dat betekent dat u zelfs dubbel kunt besparen met de Canon Pixma mg3550 cartridges van ons huismerk, omdat u daar vervolgens langere tijd gebruik van kunt maken voor een lagere aanschafprijs.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service